Overzicht 2016 
Afgelopen jaar zijn er veel nieuwe producten en behandelmethodes langsgekomen. Ik laat ze nog even de revue passeren:
 • Verschillende nieuwe bloesemremedies; ook dit jaar is het assortiment weer uitgebreid met bijzondere en waardevolle remedies. Lees meer….
 • Tinctuur complexen; standaard heb ik een aantal tinctuurcomplexen op voorraad staan, bv de relaxdruppels. Lees meer…
 • Tinctuur simplexen; met name de Bambusa (Bamboe tinctuur) is een belangrijke nieuwkomer. Lees meer….
 • Uitbreiding meet- en testmogelijkheden; door de aanschaf van een groot aantal nieuwe professionele testdozen, is er een belangrijke uitbreiding gekomen van de mogelijkheden om te meten en te testen. Of beter gezegd; een verdieping. Lees meer….
 • Meridiaancomplexen; de testbuisjes van de Meridiaan complexen/resonantie therapie van Energetica Natura zijn afgelopen jaar ook aangeschaft. Na een interessant seminar hierover te hebben gevolgd, kan ik ze dan nu ook in de praktijk inzetten.  Als monotherapie in te zetten bij meridiaanblokkades, maar ook juist heel mooi als ondersteuning van andere middelen en therapieën.
 • SPA Life Detoxificatie apparaat; Kruid of zo beschikt over een SPA Life Detoxificatie apparaat. Hiermee is het mogelijk om tijdens een consult een detox behandeling te ondergaan, als uit de Lecher-antenne meting blijkt dat er een overbelasting is met afvalstoffen. Lees meer…
 • Young Living essentiele olien. Lees meer…
 • Reico voedingssupplementen; Sinds 2016 ben ik ook partner van Reico. Reico heeft een aantal fantastische voedingssupplementen, voedingsproducten verzorgingsproducten voor mens, dier en plant/bodem. Waarom vind ik deze producten zo fantastisch? Omdat ze 100% natuurzuiver zijn en dus alle Reico producten zijn vrij van conserveringsstoffen, kleurstoffen, gen gemanipuleerde toevoegingen, lokstoffen, verborgen vetten, vulstoffen, dier- soja- en tarwemeel. De samenstelling is op basis van de unieke formule van Justin von Leiblig. Lees meer….
 • Nieuwe crèmes; de handcrème en ehbo crème; op basis van een natuurlijke basiscrème heb ik naast mijn zalfjes die ik al had, ook een heerlijke handen en ehbo crème voor gemaakt. Aan de basiscrème zitten specifieke kruiden toegevoegd in de vorm van tincturen en etherische olie, om zo een heerlijke verzorgende en goed opneembare crème te krijgen. Uit eigen ervaring kan ik in ieder geval zeggen dat het  heerlijke crèmes zijn.
De crèmes zijn milieuvriendelijk, vrij van gifstoffen en niet op proefdieren getest. Dankzij de basiscrème kan ik ook een crème op maat maken bij specifieke huidklachten.
 • Opleiding Keltisch Sjamanisme. Dit jaar zal ik mijn Bardengraad gaan halen en daarna de graad van Ovaten en Druïden. Voor mij een waardevolle verdieping. In mijn vorige nieuwsbrief heb ik hier meer over geschreven, lees meer…
 • Zorgverzekeraars; ook in 2017 zullen de consulten van Kruid of zo door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed worden. Lees meer…
 • In oktober en november hebben we mijn moestuin verbeterd, zodat we zelf meer oogst hebben en prakischer kunnen werken. Resultaat; een grote fruitkooi en moestuinbakken. Lees meer…

Voor 2017 staan weer nieuwe uitdagingen en kansen te wachten. Ik ga er weer voor!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.