Wil je meer rust in je hoofd, beter slapen en je belemmeringen loslaten?
In deze huidige tijd zitten veel mensen (te)veel in hun hoofd en vast in (oude) patronen. Veel mensen hebben ook last van concentratieproblemen, slecht slapen, innerlijke onrust. En hoeveel mensen momenteel last hebben van stress en overbelasting?

Op zoek naar meer innerlijke rust, wil je oude patronen loslaten, mogelijkheden zien in plaats van moeilijkheden en problemen, een betere concentratie en focus, meer innerlijke rust, beter slapen? Dan is een Acces BarTM behandeling echt iets voor je!

Wat houdt Acces BarsTM dan in?
Er zijn 32 drukpunten op je hoofd die in verband staan met patronen, overtuigingen, ideeën, gedachten, emoties die invloed hebben op jouw functioneren. Dit soort systemen kunnen je belemmeren om te ontvangen, los te laten en ruimer te denken. Met Acces BarsTM kun je jarenlange beperkingen, emoties, pijnen en patronen loslaten.

Het is eigenlijk te vergelijken met het opschonen van een computer; cookies en overbodige bestanden worden verwijderd, er komt weer meer ruimte en de computer gaat weer beter en sneller werken.

Wat kan Acces BarsTM voor je betekenen:

 • Rust in je hoofd
 • Beter slapen/nachtrust
 • Denken in oplossingen ipv problemen/moeilijkheden
 • Beter plannen, organiseren en een betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie en focus
  Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
  Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen
 • Verminderen van stress, angst, onzekerheid, depressie, ADD en ADHD, burn-out

Wat gaat er gebeuren tijdens een behandeling?
Eerst zal worden uitgelegd wat de Acces Bars inhoudt en welke drukpunten er zijn. Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel en zal ik de drukpunten zachtjes aanraken. De meeste drukpunten zitten op je hoofd, maar ook zullen je voeten en handen aangeraakt worden.
De gehele behandeling zal ongeveer een uur tijd in beslag nemen.
Tijdens de behandeling ervaren de meeste mensen al een innerlijke rust en ontspanning. Maar na de gehele behandeling zal je pas echt ervaren wat de meerwaarde voor je is.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?
Je zou je even lui en wat verwarrend kunnen voelen vanwege de reset. En soms wat duizelig bij het opkomen na de behandeling. Maar verder zal zielenpijn verdwijnen, je voelt meer liefde voor jezelf. Je zit lekkerder in je vel.

Ook zal je ontspanning ervaren, je zult je lichter voelen, meer focus hebben en nog meer van de voordelen tegenkomen zoals hierboven benoemd.
Er kunnen zelfs positieve veranderingen plaatsvinden op het gebied van gezondheid, gewicht, geld, seks, relaties, angst, verlangen, stress etc.

Aan de behandeling zijn in principe geen risico’s verbonden. Maar bij twijfel kun je altijd contact opnemen of een arts raadplegen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Dat is erg afhankelijk van hoeveel je in de loop van de jaren opgebouwd hebt. Het is wel raadzaam om te starten met twee behandelingen binnen 2 weken. Bij elke behandeling ga je dieper werken en kom je dichterbij jezelf.

Zeker is het aan te raden om regelmatig terug te komen, om datgene wat je weer opgebouwd hebt weer los te laten. Dat kan eens per jaar zijn of voor anderen iedere paar maanden. Het hangt af van je persoonlijke situatie.

Investering en duur behandeling
Een behandeling duurt tussen de 60-90 minuten.
De kosten van deze investering in jezelf zijn €55,00 per behandeling. De behandeling wordt nu tijdelijk met kortinggegeven. Tot 31-12-2019 zal een behandeling slechts €45,00 kosten.

Afspraak maken?
Dat kan heel simpel door het contactformulier hieronder in te vullen of te mailen naar info@kruidofzo.nl.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.