“Ongemerkt nemen we in ons leven veel patronen aan. Veel gedachtes, standpunten, opvattingen, aannames en visies maken we ons eigen.
Deze hebben ooit een doel gehad, waren ooit nuttig.
Maar zijn ze dat nu nog? Of vormen ze nu juist een belemmering?

Patronen die ons ooit dienden en zorgden dat we ons goed en veilig voelden, kunnen op een ander moment of fase in je leven juist belemmerend werken, blokkades vormen, je onveilig laten voelen.”

Wil je meer rust in je hoofd, beter slapen en je belemmeringen loslaten?

Veel mensen zitten (te)veel in hun hoofd, het hoofd is vaak overvol en men zit vast in (oude) patronen. Ook is er vaak sprake  van concentratieproblemen, slecht focussen, slaapproblemen, innerlijke onrust, stress, overbelasting en niet lekker in je vel zitten.

“Op een gegeven moment kunnen opgebouwde patronen en gedachtes dus overbodig worden en je verdere groei en ontwikkeling belemmeren. Vaak heb je het niet eens in de gaten, want het sluipt er als het ware in. Soms merk je het wel en is het lastig om dit op de juiste manier los te laten en om te zetten. Hoe dan ook, we bouwen allemaal dergelijke patronen op in ons leven. En deze patronen maken dat je steeds verder komt te staan van je eigen kern, van wie je werkelijk bent. 
Je pure, zuivere Ik.”

Access barsTM kan dan de uitkomst zijn!

Wat houdt Access BarsTM dan in?
Er zijn 32 drukpunten op je hoofd die in verband staan met patronen, overtuigingen, ideeën, gedachten, emoties die invloed hebben op jouw functioneren. Dit soort systemen kunnen je belemmeren om te ontvangen, los te laten en ruimer te denken. Met Access BarsTM kun je jarenlange beperkingen, emoties, pijnen en patronen loslaten.

“Het is eigenlijk te vergelijken met het opschonen van een computer; cookies en overbodige bestanden worden verwijderd, er komt weer meer ruimte en de computer gaat weer beter en sneller werken.”

Wat kan Access BarsTM voor je betekenen:

 • Rust in je hoofd
 • Beter slapen/nachtrust
 • Denken in oplossingen ipv problemen/moeilijkheden
 • Beter plannen, organiseren en een betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie en focus
 • Innerlijke rust, ontspanning
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen aan kunnen gaan
 • Verminderen van stress, angst, onzekerheid, depressie, ADD en ADHD, burn-out
Access bars

Wat gaat er gebeuren tijdens een behandeling?
Voorafgaand aan de Access bars behandeling hebben we een gesprek met een kopje kruidenthee. We bespreken de reden waarvoor je gekomen bent en de knelpunten die jou bezighouden. Daar zal ik me dan tijdens de behandeling extra op focussen.
Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel en zal ik de drukpunten aanraken. De meeste drukpunten zitten op je hoofd, maar ook zullen je voeten en handen aangeraakt worden.
De gehele behandeling zal ongeveer een uur tijd in beslag nemen.
Tijdens de behandeling ervaren de meeste mensen al een innerlijke rust en ontspanning. Maar na de gehele behandeling zal je pas echt ervaren wat de meerwaarde voor je is.
Na de behandeling bespreken we nog hoe je het ervaren hebt.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?
Je zou je even lui en wat verwarrend kunnen voelen vanwege de reset. En soms wat duizelig bij het opkomen na de behandeling. Maar verder zal je ontspanning ervaren, je zult je lichter voelen, meer focus hebben en nog meer van de voordelen tegenkomen zoals hierboven benoemd. Zielenpijn zal verdwijnen, je voelt meer liefde voor jezelf. Je zit lekkerder in je vel.

Er kunnen zelfs positieve veranderingen plaatsvinden op het gebied van gezondheid, gewicht, geld, seks, relaties, angst, verlangen, stress etc.

Aan de behandeling zijn in principe geen risico’s verbonden. Maar bij twijfel kun je altijd contact opnemen of een arts raadplegen.

Het is belangrijk om na de behandeling wel wat rust te nemen en voldoende water te drinken.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Dat is erg afhankelijk van hoeveel je in de loop van de jaren opgebouwd hebt. Het is wel raadzaam om te starten met twee behandelingen binnen twee weken. Bij elke behandeling ga je dieper werken en kom je dichterbij jezelf.
Zeker is het aan te raden om regelmatig terug te komen, om datgene wat je weer opgebouwd hebt weer los te laten. Dat kan eens per jaar zijn of iedere paar maanden. Het hangt af van je persoonlijke situatie.

“Een Access bars behandel is dus voor iedereen een aanrader. Het helpt niet alleen om los te laten en op te ruimen. Het geeft ook meer rust en ontspanning. Je gaat gewoon lekkerder in je vel zitten.
En dat willen we toch uiteindelijk allemaal wel.”

Investering en duur behandeling
Een behandeling duurt tussen de 60-70 minuten. Inclusief voor- en nabespreking moet je rekening houden met tijdsbestek van minimaal 1,5 uur.
De kosten van deze investering in jezelf zijn €65,00 voor een eerste behandeling en €60,00 per vervolgbehandeling. 
Bestaande cliënten betalen voor een eerste behandeling Access bars de kosten van een vervolgbehandeling.

Als extra kan er een drumhealing gegeven worden voorafgaand aan de Access bars behandeling.
Wanneer de drumhealing gecombineerd wordt met een andere behandelvorm, dan zal eerst de drumhealing gedaan worden en daaropvolgend de andere behandeling. Het effect van de andere behandeling zal door de drumhealing groter en dieper zijn. Een mooi, aanvullend voordeel dus. Lees verder>>>>

Afspraak maken?
Dat kan heel simpel door het contactformulier hieronder in te vullen of te mailen naar info@kruidofzo.nl.
Let op: mijn mails komen nogal eens in de map spam of ongewenste mail terecht, dus check deze ook even! 

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>