“Merk je dat je vastloopt in het leven?
Dat bepaalde situaties moeilijk los te laten zijn?
Dat het verwerken van trauma’s lastig blijft?
Dat bepaalde patronen je lijken tegen te houden, te blokkeren?

Voel je jezelf verdrietig of depressief?
Zit je gewoon niet lekker in je vel?
Voel je je soms onzeker?

Durf of kun je die volgende stap maar niet maken?
Lukt het je niet bepaalde energie kostende relaties los te laten?

Lijk je vastgeroest te zitten en niet verder te komen?
Verval je steeds in oude patronen, overtuigingen of standpunten waarin je vervolgens vastloopt?
Slaap je onrustig en droom je veel?
Word je ’s morgens moe wakker?

Ervaar je fysieke klachten?
Herstel je maar niet van een ziekte?
Werkt je immuunsysteem niet optimaal of wil je deze verbeteren?
Wil je jezelf weer vrij voelen en nieuwe energie krijgen?”

Dan is de Access Body Processes TM echt iets voor jou!

Access Body Processes, ofwel lichaamsprocessen, is een verdieping op de Access bars TM en helpt nog dieper en specifieker. Hierbij worden enkele punten aan het hoofd vastgehouden, zoals bij de Access bars, maar worden ook punten op het lichaam behandeld, het hand-on-proces.

Hiermee kan bijvoorbeeld trauma dat al op lichamelijk en mentaal vlak behandeld is, energetisch verder opgelost worden. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen er nog restklachten blijven bestaan.

“Met deze Access Body Processes methode mag je datgene laten gaan wat geen positieve bijdrage meer levert. Ook die laatste restjes mogen nu opgeruimd worden.

Laten gaan wat niet meer nodig of zelfs schadelijk voor je is.
Laten gaan wat je pijn en verdriet doet.
Loslaten van wat negatief was en is.
Loslaten van blokkades.
Van wat je niet meer dient.
Loslaten en weer laten stromen.
Ruimte creëren. Weer verder groeien.”

 

Access Body Processes

Access Body Processes specifiek
Access Body Processes is een behandelmethode met lichaamsprocessen die gericht zijn op je energetisch veld. Ze werken onder andere op trauma, oude patronen, vastzittende processen, (P)TSS, en MTVSS (fysiek herstel, vitaliteit, immuunsysteem).

MTVSS (Moleculair Terminaal Valentie Afstotingssyteem)
Fysiek herstel, versterken immuunsysteem, verbeteren vitaliteit en 
conditie 
De andere Access Body Processes werken vooral op mentaal niveau. Deze techniek werkt juist in op het lichamelijke vlak.
Het heeft invloed op het moleculaire systeem van je gehele lichaam. Het werkt op herstel van het moleculaire systeem en activeert het zelfgenezend vermogen. Het is een soort reset op celniveau en werkt door op het gehele fysieke systeem en is dus ook inzetbaar bij systemische ziekten.
MTVSS is toepasbaar bij:

  • Het versterken van het immuun- en afweersysteem
  • Het ondersteunen bij ziekte of fysieke klachten
  • Herstel van ziekte of fysieke klachten
  • (Na)behandeling virale of bacteriële infecties
  • Fysiek trauma als littekenweefsel, botbreuken, slecht helende wonden
  • Ondersteuning bij sport of een slechte conditie
  • Voor een betere vitaliteit

Oude patronen
Ook hebben we vaak oude patronen waar we al lang aan vasthouden, maar die ons nu niet meer dienen en ons zelfs in onze ontwikkeling tegen kunnen houden. Soms zijn het simpele gewoontes die onbelangrijk lijken, maar toch een blokkade vormen om verder te komen. Patronen kunnen ook ontstaan door pesterij of manipulatie uit je omgeving. Of door aannames, standpunten en overtuigingen vanuit jezelf. Al dan niet aangeleerd door je omgeving.

Uiteindelijk kan dit allemaal leiden tot lichamelijke klachten.

Trauma
Het kan hierbij gaan om zwaardere trauma’s als seksueel misbruik, mishandeling, zware pesterijen, een zwaar ongeluk. Maar ook minder zware trauma’s kunnen je het leven zwaarder maken dan nodig is.
Denk ook aan de Covid periode waarbij de maatregelen voor veel mensen erg zwaar zijn geweest. Of waarbij het verblijf op het IC traumatisch was.
Het kan hierbij gaan om psychisch/mentaal of lichamelijk letsel.

(P)TSS – Trifold Sequencing Systems
Heb je het gevoel dat je steeds in herhaling valt op het gebied van emoties, gewoontes, gevoelens en trauma’s? Dat je steeds dezelfde valkuilen tegenkomt? Je lijkt vastgeroest in een automatisme? Je raakt verwikkelt in steeds weer dezelfde, vaak destructieve, (liefdes)relaties? 
Zo worden ook groei en ontwikkeling feitelijk geblokkeerd. Er is geen ruimte voor iets nieuws. Je blijft vastzitten in de veilige comfortzone, terwijl daarbuiten nog zoveel moois is. Dat mag je niet voorbij laten gaan. Dus een mooi moment om ruimte maken met deze hele zachte en vriendelijke Access Body Process techniek.
Laat het weer stromen. Laat los wat je niet meer nodig hebt. Laat los wat jou juist tegenhoudt. Tegenhoudt om ten volste te mogen zijn.

Deze methode kan zowel tijdens een gewone Access bars toegepast worden, alsook als aparte behandeling. De laatste optie werkt wel het diepste. 
Meerdere behandelingen zijn wel gewenst, aangezien er vaak meerdere van dergelijke processen in ons systeem sluimeren.

Wat gebeurt er precies bij de Acces Body Processes?
De trauma’s, oude patronen, blokkades worden energetisch van het lichaam losgemaakt en verlaten het lichaam. Dit gebeurt zonder het opnieuw te hoeven herbeleven en zonder zware emoties. Het gebeurt juist op een fijne en ontspannen manier.
Vanzelfsprekend kunnen er wel wat emoties loskomen, ook in de dagen na de behandeling. Ook kun je wat vermoeid zijn. Maar je gaat niet door heftige processen. Het is subtiel, maar je merkt wel dat het anders is.
Net als bij de Access bars kan het wel zijn dat je het tijdens de behandeling koud krijgt, je wat rillingen of stuiptrekkingen krijgt, maar dat hoort erbij en is een goed teken.

Bovenstaande technieken zijn vier verschillende behandelmethoden met een verschillende aanpak. Deze kunnen niet in één sessie gecombineerd worden. Wel is de combinatie mogelijk met de gewone Access bars behandeling, uitgezonderd de MTVSS.

Voor een ideaal resultaat heeft het de voorkeur dat je al twee behandelingen met de standaard Access bars hebt gehad. Ook zal een Access Body Processes behandeling meerdere malen herhaald moeten worden voor een optimaal resultaat.

Weet je lichaam dan wat het wel en niet moet laten gaan? Wat het juist mag bewaren omdat het je we energie geeft en goed voelt?
Ja, dat weet je lichaam. Want die kan nu eenmaal heel goed analyseren wat wel en niet goed voor je is. Kijk bijvoorbeeld naar de dunne darm. Deze analyseert, bewerkt en verwerkt de voedselbrij. Datgene wat goed voor ons is wordt door de wand van de dunne darm opgenomen in ons bloed. Datgene wat niet goed is wordt doorgegeven aan de dikke darm en vervolgens uitgescheiden door ons lichaam.

Energetisch doet ons lichaam dit ook (en ja, hier speelt het spijsverteringsstelsel ook in mee), maar het heeft soms een handje extra nodig in het goed verwijderen van datgene wat niet goed is voor ons. Gedurende ons leven stapelt er namelijk aardig wat op en dan hebben we soms extra tools nodig om dit weer op een juiste manier los te laten. En hierbij kunnen de Access Body Processes heel goed helpen.

Welke behandeling past bij jou?
De vier genoemde Access Body Processes zijn allemaal op zichzelf staande behandelmethoden. Soms is het voor jezelf lastig om in te schatten welke van deze vier het beste aansluit bij je klachten of hulpvraag. Begrijpelijk en daar kan ik je zeker bij helpen. Aan de hand van een gesprek vooraf zal ik nauwkeurig uitzoeken welke van deze methodes het best geschikt is voor je.

Investering en duur behandeling
Een behandeling duurt tussen de 45-75 minuten.
De kosten van deze investering in jezelf zijn €57,50 per behandeling. 
Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €10,00 (dit wordt verrekend in het 5e vervolgconsult en wordt verrekend met andere kortingen).
De MTVSS duurt tussen de 90-120 minuten en kost per behandeling €85,00.
Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €25,00 (dit wordt verrekend in het 5e vervolgconsult en wordt verrekend met andere kortingen).
Meerdere behandelingen zijn vaak wel nodig. Hoeveel nabehandelingen er nodig zijn, hangt af van de ernst van de klachten.

Als extra kan er een drumhealing gegeven worden voorafgaand aan de Access bars behandeling.
Wanneer de drumhealing gecombineerd wordt met een andere behandelvorm, dan zal eerst de drumhealing gedaan worden en daaropvolgend de andere behandeling. Het effect van de andere behandeling zal door de drumhealing groter en dieper zijn. Een mooi, aanvullend voordeel dus. Lees verder>>>>

Wil je graag een afspraak maken? 
Gun jezelf deze energetische reiniging, fysiek herstel en vitaliteit!
Dat kan heel simpel door het contactformulier hieronder in te vullen of te mailen naar info@kruidofzo.nl
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: mijn mails komen nogal eens in de map spam of ongewenste mail terecht, dus check deze ook even! 

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>