09-07-2017; Open dag: Natuurlijk gezond
Het is bijna weer zover en we hebben er zin in! Tijdens de open dag zullen er weer verschillende rondleidingen zijn door de Kruidentuin met zeker bijzondere aandacht voor de nieuwste projecten. Vanzelfsprekend is iedereen ook vrij om zelf door de Kruidentuin te wandelen.
Open: 12.00-16.00 uur.
Gratis toegang en koffie/thee/koek/etc.
Dit jaar zullen de volgende bedrijven zich presenteren:

Kruid of zo – www.kruidofzo.nl
Vanzelfsprekend ben ik er ook zelf weer met verschillende eigen kruidenproducten, informatie over de praktijk en de rondleidingen door de Kruidentuin. Ook kun je tijdens deze dag kennismaken met de Orgone piramides. 

Kruid of zo is een praktijk voor natuurgeneeskunde, waar met persoonlijke aandacht op een natuurlijke manier aan je gezondheid gewerkt wordt.

Tijdstippen rondwandelingen:
13.00 uur
14.30 uur
Reico – http://www.reiconederland.eu
Ik zal op deze dag ook uitleg geven over de producten van Reico, zowel voor mens als dier. Verschillende producten zullen we die dag op voorraad hebben.
De Maretakkenkwekerij – http://www.maretakkenkwekerij.nl/
De Maretak (Viscus album) met zijn bijzondere geschiedenis en mooie betekenissen groeiend in uw eigen tuin. Het is mogelijk! In de Maretakkenkwekerij worden sinds 2007 hoogstam appelbomen gekweekt met maretakken. Met deze combinatie in uw tuin oogst u met kerst uw eigen maretak en in de zomer uw eigen appels. En iedereen weet: wie onder de maretak staat mag gekust worden.
Lekker Evenwichtig – http://www.lekkerevenwichtig.nl/
Gezond eten en meer bewegen. We weten het eigenlijk allemaal. Toch blijkt het in praktijk erg moeilijk te zijn om je leefstijl aan te passen en dit zo te houden. Echter met de juiste deskundige en persoonlijke begeleiding kan je dit wel waarmaken. Lekker Evenwichtig is voor iedereen die advies wil over gezonde voeding en leefstijl. Voor iedereen die wil afvallen of juist wil aankomen. Kortom; voor iedereen die op zoek is naar evenwicht. Lekker Evenwichtig, de naam zelf zegt het al. Je leefstijl moet lekker in evenwicht zijn!
SensOria Oisterwijk – http://www.sensoriaoisterwijk.nl/
Ontspanning door individuele zintuigactivering voor senioren met spanningsklachten ontstaan door eenzaamheid, verliesverwerking, geheugenproblemen of dementie. Ondersteuning aan mantelzorgers en van een naaste met dementie door voorlichting en advies Workshops en trainingen aan particulieren en zorgbedrijven met thema’s zoals belevingsgerichte benadering van mensen met dementie en zintuigactivering
IVN Oisterwijk – http://www.ivnoisterwijk.nl/
Vrijwilligers van IVN Oisterwijk willen mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de natuur. Hun gidsen kennen niet alleen alle natuurgebieden in de omgeving van Oisterwijk en de flora en fauna die daar leeft. Ze weten het u ook op een enthousiaste manier te laten beleven.

27-05-2017 Beleef de plant
Belevingsmiddag.
Deze middag is een besloten middag en gaan we samen de tuin in voor inspiratie en verbinding. We gaan kijken welke plant bij jou past en wat deze jou te vertellen heeft.
Voor deze dag graag opgeven voor 26 mei.
Kosten; € 15,00 (incl kruidenthee/koffie).
Tijd: 13.00 – 16.00 uur

20-05-2017 Inloopmiddag in de Kruidentuin
Deze middag ben je vrij om de Kruidentuin te komen beleven en te genieten van een kopje kruidenthee of koffie. Ik zal ook uitleggen hoe de nieuwe tuinprojecten tot stand gekomen zijn.
Zo kun je de nieuwe tuinaanpassingen van dichtbij beleven.
Kosten; vrijwillige bijdrage voor de kruidenthee/koffie en koek.
Tijd: 13.00-16.00 uur

11-5-2017; gratis Reico info avond; een 100% natuurlijke aanvulling van onze voeding
Wederom een interessante avond over de hedendaagse voeding en hoe we die op een verantwoorde en waardevolle wijze kunnen aanvullen met 100% natuurlijke producten. Ook dit keer is de info avond gratis.

12-05-2017 Activiteitendag Natuurlijk Moergestel
Met als thema; natuurlijk goed voor jezelf zorgen.

Kruidencursus IVN voorjaar 2017
Op dinsdagavond 30 mei start ook de voorjaarscursus van het IVN. Wederom een mooie kennismaking met de kruiden, dit keer in de Kruidentuin van Kruid of zo in Moergestel.
Lees meer: 30-05-2017 Kruidencursus IVN vanaf

Kruidencursus Kruidenrijk vanaf 10-04-2017
Op maandagochtend 10 april start de voorjaarscursus bij het Kruidenrijk weer.
Een mooie kennismaking met de kruiden in een grote en diverse kruidentuin van Het Kruidenrijk in Haaren.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.