Graag kom ik nog even terug. Eerder schreef ik een artikel over allergie. Dit in combinatie met een artikel over de eikenprocessierups. Lees meer…  

Ik liet een aantal kruiden, voedingssupplementen en voeding de revue passeren. Maar wat voor de één goed is, hoeft voor de ander niet te werken of werkt juist averechts. Brandnetel bijvoorbeeld kan helpen bij allergie, maar kan bij sommige mensen juist een allergische reactie uitlokken. Best ingewikkeld dus.

Daarom is kennis en ervaring van/met kruiden ook zo belangrijk. Het is niet verstandig om zomaar wat aan te rommelen. Dat kan nare gevolgen hebben.
Zelf heb ik als extra ondersteuning nu een allergie testdoos gemaakt. Hierin zitten testbuisjes met alle kruiden, voedingssupplementen en voeding die zouden kunnen helpen om allergie te verminderen. Zo kan ik het dus heel specifiek per persoon uitzoeken. Zowel inwendig als uitwendig. Hiervoor gebruik in de Lecher-antenne.

Ook met specifieke Reiki en Access Body Processes behandelingen kan ik op het gebied van allergie nog extra ondersteunen. 

Wil je het graag uit laten zoeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.