Wil je even helemaal relaxen? Een moment lekker voor jezelf? Dan is het een goede keuze om gebruik te maken van een arrangement van Kruid of zo. Een mooie combinatie van verschillende behandelvormen.

 

Arrangement Drumhealing, Access bars en SPA voetenbad
Een combinatie van een drumhealing, Access bars (van beide een wat ingekorte versie) en een behandeling met het SPA Life Detoxificatie en een heerlijk Basmin voetbad voor een extra diepe reiniging en voetverzorging. Vanzelfsprekend krijg je hierbij ook een lekkere kop thee.
Een echt moment voor jezelf. In alle rust genieten van deze combinatie van behandelingen. Zowel fysiek als energetisch ga je opruimen en je zult je dan ook veel opgeruimder en frisser voelen.
Normale totaal prijs €120,00, maar als arrangementsprijs slechts €89,00.

Wil je graag zelf een keuze maken voor een arrangement, neem dan contact met me op. Dan kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Arrangement Drumhealing en Angel healing
Een mooie combinatie voor een diepe heling en ontspanning. Het beste van de drum en de Angel healing

Normale totaal prijs €95,00, maar als arrangementsprijs slechts €80,00.

Wil je graag zelf een keuze maken voor een arrangement, neem dan contact met me op. Dan kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!