Update
Aanstaande zondag is het zover.
Nog voor de duidelijkheid; het is een inloopmiddag, dus niet een programma van 14.00 tot 16.00 uur.

Tussen 14.00 en 16.00 uur ben je vrij om binnen te lopen, door de tuin te wandelen en kennis te maken met mijn boek.
Hopelijk zie ik je zondag! Kruidenthee en kruidenwater staan klaar.
 
<3
Inmiddels is het al weer een paar weken geleden dat mijn boek ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin!’ verschenen is. Later dan verwacht, want de planning was het vroege voorjaar. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat. 

In eerste instantie wilde ik een uitgebreide boekpresentatie geven. Maar naarmate de tijd vorderde, veranderde mijn idee hierover. Het wordt dus anders, meer a la Hanneke. Eenvoudig, maar vast heel gezellig. 

Zondagmiddag 31 juli is er de gelegenheid om bij mij binnen te lopen tussen 14.00 en 16.00 uur. 
Heb je het boek al gekocht, dan kun je die dag terecht om het te laten tekenen door mij. Of om gewoon een gezellig praatje te maken. Of lekker even door de tuin te wandelen. 

Heb je nog geen boek gekocht, dan kun je dat die dag natuurlijk doen. Wil je zeker zijn van een exemplaar, dan raad ik je aan om deze alvast te bestellen via de webwinkel en te kiezen voor afhalen. Dan reserveer ik een boek voor je. 
En ook dan kun je natuurlijk een gezellig praatje te maken of door de tuin te wandelen.
De kruidenthee staat in ieder geval voor je klaar!

Kun je deze dag niet, maar wil je het boek toch erg graag? Je kunt het via de website bestellen en dan kiezen voor verzenden.
Ophalen op afspraak kan natuurlijk ook. 
Is bestellen via de website lastig voor je? Stuur me dan een mailtje (info@kruidofzo.nl) en dan lossen we dat samen op.

Je kunt het boek hier bestellen.

Het Ebook blijft natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar, deze kun je hier bestellen.

P.s. er is geen pin mogelijkheid. Vooraf bestellen is daarom het handigste. Het boek ligt dan deze dag voor je klaar.
Contant betalen mag bij mij ook.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.