Het is een mooi jaar geweest. Een jaar waarin ik met mooie, nieuwe activiteiten ben gestart naast datgene wat ik al deed en ik kijk met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. 

Zo’n mooi, vruchtbaar jaar als dit wil ik mooi eindigen en ik wil het volgende jaar mooi inluiden. Graag wil ik dan ook dit jaar op engelachtige wijze af sluiten en het volgende jaar zo ook beginnen.
Hoe dan???

Jullie kunnen je (massaal) inschrijven voor een Angel healing op afstand en die krijgen jullie van mij cadeau. Dus helemaal gratis.
De komende maand staan er twee gepland;

  • Donderdag 14 december 2023 om 9.30 uur
  • Donderdag 21 december 2023 om 9.30 uur

Je kunt je hier opgeven via onderstaand formulier. Let op de uiterste datum van opgeven!

Deze ochtenden zal ik een Angel healing op afstand geven aan al degenen die zich daarvoor opgegeven hebben. Hierbij wordt gewerkt met de zachte, liefdevolle, helende energie van de Engelen.

Dus wil je graag deze gratis, helende engelenenergie ontvangen, geef je dan op via onderstaande link. Je wordt door mij in de lijst opgenomen en krijgt na de healing nog een kort, gemeenschappelijk bericht van mij. 

Ik geef me graag op voor de gratis Angel healing>>>

Vind je het leuk om meer zelf praktisch bezig te zijn? Dat kan. Er staan verschillende data gepland in december voor een workshop om zelf een Beschermengel flesje kunt gaan maken, lees verder>>>

En om het afsluiten van dit jaar en de start van volgend jaar nog feestelijker te maken, geef ik ook nog 15% korting op een Angel reiki tot en met 31 januari 2024. Deze korting wordt automatisch verwerkt als je een afspraak bij me plant in deze periode.

En neem ook gerust eens een kijkje in de webwinkel van Kruid of zo.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.