“Kruid of zo is een centrum voor natuurgeneeskunde. Het belicht zowel de therapeutische kant, als de educatieve kant van de natuurlijke gezondheidszorg.”

Advies, begeleiding, coaching
Een goede gezondheid is belangrijk, dat weten we allemaal wel. Bij mij kun je terecht met je gezondheidsvragen wanneer je de oorzaak hiervan op een natuurlijk manier wilt behandelen. Want we kijken namelijk naar de kern, de oorzaak van je gezondheidsprobleem in plaats van alleen symptomen te bestrijden. En we pakken het op een natuurlijke manier aan.
Lees verder…

Educatie; cursussen, workshops, kruidenwandelingen en lezingen
De educatieve kant is heel divers. Ik heb jarenlang lesgeven bij het Kruidenrijk, IVN en mijn eigen centrum. Momenteel organiseer ik alleen nog kruidenwandelingen, workshops, cursussen en lezingen vanuit Kruid of zo.
Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring weet ik iedere keer weer de deelnemers aan te spreken en te boeien.
Lees verder…

Locatie en faciliteiten 
De locatie en faciliteiten van Kruid of zo bieden de optimale mogelijkheden om beide uit te voeren. Kruid of zo beschikt over een ruime en lichte spreekkamer, een royale en gezellige cursusruimte met een ruime keuken en een terras. Verder is er een prachtige, afwisselende en leerzame kruidentuin aanwezig en tegenover het centrum ligt een schitterend natuurgebied met een grote diversiteit aan geneeskrachtige planten, bomen en struiken. Kortom een zeer complete locatie.

Totaalpakket
Het voor mij ook erg belangrijk om beide kanten van de praktijk te exploiteren; de therapeutische en educatieve kant. Een goede gezondheid kan niet zonder een goede voorlichting. Door de combinatie van advies/begeleiding/coaching en educatie kan ik dit als een geheel aanpakken en als een compleet totaalpakket aanbieden. Dankzij een goede voorlichting, wordt concreter waarom een bepaalde levensstijl en voedingspatroon belangrijk zijn. Ook wordt duidelijker waarom geneeskrachtige planten ingezet worden en wat hun werking is. Door het verschaffen van deze inzichten, is het voor de cliënt makkelijker om een behandelplan te volgen en vol te houden.

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>