“Een goede gezondheid is belangrijk, dat weten we allemaal wel. We willen allemaal lekker in ons vel zitten, voldoende energie hebben, klachtenvrij zijn.”

Bij mij kun je terecht met je gezondheidsvragen/-klachten wanneer je de oorzaak hiervan op een natuurlijk manier wilt behandelen. Want we kijken namelijk naar de kern, de oorzaak van je gezondheidsprobleem in plaats van alleen symptomen te bestrijden. En we pakken het op een natuurlijke manier aan.

“We? Ja, want we doen het samen.”

Ik onderzoek wat de oorzaken zijn van je klachten en bekijk hierbij het totale plaatje. Dus niet alleen de klacht zelf. Daarbij ga ik kijken welke behandelmethode en tools ik voor je ga inzetten, zodat je daar zelf ook verder mee aan de slag kunt. Ik zet je als het ware op het voor jou juiste spoor en begeleid je daar verder bij.
Lees verder>>>

Consulten op afspraak
Consulten op afspraak zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag. Ook is het mogelijk om op maandag- t/m  donderdagavond een afspraak te maken.
Meer informatie over de werkwijze en inhoud consulten; lees verder>>>

Afspraken voor een consult kunnen telefonisch of per e-mail gedaan worden.


Wanneer ik bezig ben met consulten, lesgeven of andere werkzaamheden, zal ik de telefoon niet aannemen. Je kunt dan de voicemail inspreken of me een mailtje sturen.

E-Health – online consulten
Het is mogelijk om via online een consult op afstand te plannen. De meting zal dan gedaan worden middels een recente foto. Lees verder>>>

Telefonisch consult
Het is ook mogelijk om een telefonisch consult te plannen. Dit gebeurt alleen op afspraak. De Lecher-antenne metingen zullen gedaan worden aan de hand van een recente foto. Lees verder>>>

Tarieven>>>

Let op! Voor telefonisch of e-mailadvies, het advies over het gebruik van kruidenmiddelen en het voorschrijven van kruidenmiddelen, geldt dat je al een intakegesprek moeten hebben gehad, zodat ik de achtergrond informatie en de Lecher-antenne waarden al ken. Dit is belangrijk om een goed advies te kunnen geven. Het geven van natuurkundig advies en het voorschrijven van kruidenmiddelen of andere natuurlijke middelen zal dan ook uitsluitend op basis van een consult gedaan worden.

Let op! Gezien de privacy gevoeligheid van de informatie uitwisseling gaat de voorkeur uit naar communicatie via telefoon of mail. Hotmail, gmail, outlook en andere gratis mailaccounts zijn hierbij minder veilig. Communicatie via Messenger, WhatsApp en andere social media wordt als onvoldoende veilig beschouwd.

IMG_1648
IMG_1075
IMG_1665
IMG_1067
IMG_1063
IMG_1066

Beroepsvereniging NOAG en vergoeding ziektekosten
Dankzij mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NOAG worden de consulten door een groot aantal ziekteverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Meer over de beroepsvereniging NOAG en de verzekeraars die de kosten vergoeden vind je bij www.noag.org

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>