Terwijl ik gisterenavond in de keuken stond te koken moest ik echt even naar buiten kijken. In mijn ooghoek zag ik door het rechter keukenraam namelijk twee musjes echt heel drukdoende. Een mussenpaar heeft besloten om op één van de palen van onze veranda een nestje te maken. En dat viel nog niet zo mee.

Het mannetje was steeds nestmateriaal uit de tuin aan het invliegen en het vrouwtje was het aan het ordenen. Althans een poging tot, want zo eenvoudig was het niet. Of het door de wind kwam of misschien nog wat onhandigheid (wellicht nog een heel jong stelletje), maar steeds vielen er mooie, lange slierten plantmateriaal van de paal naar beneden. En de jongedame was erg druk met deze steeds weer van de grond op te pikken en weer netjes in het nestje te verwerken. Een op zich al respectvolle klus. Toch knap hoe vogels vaak zo’n keurig en perfect nestje kunnen maken.

Ik heb echt staan te genieten van de voorjaarsperikelen van deze twee. Heerlijk om naar te kijken. En ondertussen realiseerde ik me weer eens hoe de natuur gewoon zijn gang gaat ondanks al onze menselijke bezigheden. Dat dieren in de natuur leven naar de seizoenen en wat de natuur hen te bieden heeft. Ze passen zich aan de omstandigheden van de seizoenen aan.

En steeds besef ik me weer hoe wij dat behoorlijk hebben afgeleerd. Wij leven het hele jaar door hetzelfde zonder naar de seizoenen te luisteren. En ook zijn we ons niet meer bewust van wat de natuur ons te bieden heeft. Hoe wij het beste volgens onze natuur kunnen leven.

We gaan maar door en door zonder de belangrijke momenten van rust en bezinning te nemen zoals de natuur dat in de winter ook doet. En bewust weer tot groei en bloei komen in het voorjaar. We zijn het kwijtgeraakt.

Gelukkig worden steeds weer meer mensen bewust hoe belangrijk de natuur voor ons is. En hoe belangrijk het is om daar weer mee verbonden te zijn. In de kruidencursussen die ik geef kan ik daar gelukkig al veel over vertellen.

Maar toch leven we te gehaast, worden we teveel geleefd en staan we constant aan. En daarom is het goed, en vooral ook heel verstandig, om zo nu en dan even op de rem te trappen. En even een moment te nemen van ontladen en opladen, ontprikkelen en weer ruimte maken. Op alle gebied opruimen en verfrissen. Tijd en ruimte voor jezelf nemen.

En ook hierbij kan ik je echt helpen. In de vorm van een Reiki, Access bars of Drum healing. Even een moment helemaal voor jezelf. Dat verdien je nu eenmaal. Want rust en ontspanning is belangrijk om gezond te blijven en goed te kunnen blijven functioneren.  

Echt een moment helemaal voor jezelf. Dan gun jij jezelf toch zeker wel!

Neem een kijkje op mijn website voor alle behandelvormen om te kijken welke het beste bij je past. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met me op en dan geef ik je een gericht advies hierin.

Speciaal voor jullie, om echt even een moment van rust en ontspanning te ervaren, heb ik een arrangement samengesteld;

Een combinatie van een drumhealing, Access bars (van beide een wat ingekorte versie) en een behandeling met het SPA Life Detoxificatie en een heerlijk Basmin voetbad voor een extra diepe reiniging en voetverzorging. Vanzelfsprekend krijg je hierbij ook een lekkere kop thee.

Een echt moment voor jezelf. In alle rust genieten van deze combinatie van behandelingen. Zowel fysiek als energetisch ga je opruimen en je zult je dan ook veel opgeruimder en frisser voelen.

Normale totaalprijs €120,00, maar als arrangementprijs slechts €89,00.

Wil je graag zelf een keuze maken voor een arrangement, neem dan contact met me op. Dan kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Voor nu nog een hele fijne dag!

*Interesse in een kruidencursus, klik dan verder>>>*

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.