De MIR-Methode is ontwikkeld door Mireille Mettes uit Apeldoorn. Een product van Nederlandse bodem dus.
En aangezien het inmiddels een wereldwijd verspreid product is en vertaald in minimaal 10 talen, kunnen we dus ook best spreken van een ‘streekproduct’ op wereldniveau.

Wat doet de MIR-Methode voor ons?
De MIR-Methode is een zorgvuldig ontwikkelde zelfhelingsmethode op zowel lichamelijk als emotioneel niveau. De letters MIR staan voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode zorgt dat het zelfhelende vermogen van het lichaam weer wordt geactiveerd. Deze methode kun je heel makkelijk zelf toepassen in je eigen omgeving of waar dan ook. Het is een methode die je letterlijk en figuurlijk zelf in de hand hebt, eenvoudig uit te voeren is en zeer effectief is.

Je helpt hierbij je lichaam op verschillende vlakken/lagen en daarmee uiteindelijk in zijn geheel. Je behandelt dus in principe niet alleen een enkele klacht, waardoor het juist een positieve uitwerking heeft op jou als complete persoon.

Hoe werkt het nu eigenlijk?
Het toepassen van de MIR-Methode doe je door je zachtjes over je hand te wrijven/aaien en de 9 stappen te noemen die hierbij horen. Iedere stap zeg je 3 keer hardop of in jezelf. Dit doe je 2 keer per dag. Het kost hooguit 5 minuten op een dag.

De 9 stappen zijn zorgvuldig opgesteld en vormen samen een balans. Het niet op de juiste wijze uitvoeren, kan hierdoor voor een disbalans zorgen. Zorg dus dat je alle 9 stappen, in de juiste volgorde en met de juiste woorden opnoemt. Uitzondering zijn de stappen 5 en 7 (hierover meer op de website; https://kruidofzo.nl/mirmethode.html).

De werking van het aaien over de huid is al vanuit meerdere methodes bekend. Het blijkt dat dit de mens goed doet. De huid is ons grootste orgaan en door aanraking hiervan worden zeer veel zenuwuiteinden geprikkeld. Door aanraking wordt een ‘knuffelhormoon’ (oxytocine) aangemaakt, waardoor je jezelf gelukkiger gaat voelen. Het effect van massage op gezondheid is in Amerika in veel studies onderzocht en de resultaten hiervan waren zeer positief. De kracht van aanraking is enorm.

Hieronder een overzicht van de 9 stappen:
1. Zuurgraad optimaliseren (3 x)
2. Detox alle toxische belasting (3 x)
3. Vader loskoppelen (3 x)
Moeder loskoppelen (3 x)
4. Meridianen zuiveren (3 x)
5. Alle tekorten aanvullen (3 x)
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen (3 x)
7. Basisbehoeften aanvullen (3 x)
8. Chakra’s en aura optimaliseren (3 x)
9. Missie verduidelijken (3 x)
Stap 3 staat voor al het mannelijke en vrouwelijke in je leven (verleden en heden), dus niet alleen je vader en moeder. Het koppelt de last los die je hiervan nog ondervindt, maar niet de liefde en hartverbinding met deze personen, dieren of andere verbinding.

Hanneke de Brouwer

Wil je meer weten of advies hebben over dit onderwerp? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch/online/mail/persoonlijk) consult via het onderstaande formulier.

(Kruiden)adviezen en antwoorden op (gezondheid)vragen worden alleen gegeven middels een consult. Voor een goed advies is het belangrijk om meer achtergrondinformatie te hebben over de persoonlijke situatie en aanvullend (Lecher-antenne) onderzoek te doen. Bovendien blijft het maatwerk.
Het geven van natuurkundig advies en/of het voorschrijven van kruidenmiddelen of andere natuurlijke middelen zal dan ook uitsluitend op basis van een consult gedaan worden.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.