Begin Mei is de nieuwe website online gegaan. Een heel klus, maar ook een dankbare klus. Het is namelijk niet verkeerd om alles weer eens op te frissen, zowel het uiterlijk als de teksten. En ik ben zelf erg tevreden met het resultaat.

Met deze nieuwe website is het ook mogelijk om te reageren op berichten. Hierdoor wordt de website een stuk interactiever. Ook werkt het contactformulier weer.
En de tuin update pagina is weer bijgewerkt.

Met het ingaan van de nieuwe privacywetgeving zijn er wat zaken veranderd. Op de website is nu een privacyverklaring terug te vinden en ook een Akkoordverklaring verwerking clientgegevens.
Jullie privacy wordt door mij erg belangrijk gevonden en er zal ten allen tijde zorgvuldig met jullie gegevens omgegaan worden. Jullie gegevens zullen niet met derden gedeeld worden, tenzij met uitdrukkelijke toestemming.
Dit is ook zo in de privacyverklaring benoemd en ook zijn alle nieuwsbriefontvangers en zo ook de clienten hiervan op de hoogte gebracht. Mocht je deze berichten gemist hebben, kijk dan bij de nieuwsbrieven of stuur me een berichtje.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.