Een mijlpaal. En daarom ook een mooi cadeau voor jullie!
Vandaag bestaat Kruid of zo 10 jaar. Alweer 10 jaar! De tijd is omgevlogen. Wat heb ik veel mensen mogen ontmoeten in deze tijd. En velen geholpen met hun gezondheidsklachten. En ook veel mensen mogen onderwijzen in de kruiden-/natuurgeneeskunde.
Jaren waarin ik ook veel bij- en nascholing heb gevolgd en nog extra opleidingen heb gedaan om nog meer verdieping, maar ook verbreding te krijgen in mijn werk.
Mooie jaren en ik hoop dit ook nog lang te mogen doen.

Om dit te vieren geef ik een mooi cadeau; één van de lessen van de jaartraining Verbinden, verdiepen en beleven met bomen geef ik gratis weg. Deze les gaat over de Grove Den en de Eucalyptus. Verder worden de vier elementen besproken en ga ik uitgebreid in op de etherisch olie en het gebruik daarvan.

Deze training bestaat uit 13 lessen waarin onder meer 26 bomen besproken worden, met daarbij de inhoudsstoffen, geneeskrachtige werking, signatuurleer, maar ook meer over de typologie en energetische kant. Bij iedere boom hoort ook een speciale oefening.
Verder leer je ook over de Keltische jaarfeesten en boomhoroscoop, de elementen, de 7 chakra’s.

Wil je deze les downloaden en ook de quiz doen die erbij hoort, klik dan hier om je vrijblijvend te registreren op de Kruid of zo Academy.
Wil je jezelf liever niet registreren, dan kun je de les hier gratis downloaden. Er is dan geen mogelijkheid om de quiz te maken.

De complete jaartraining vind je hier.

Veel plezier met de les en de quiz!
Houd mijn nieuwsbrieven goed in de gaten! Wellicht komen er nog meer leuke acties.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.