Bij Kruid of zo zijn E-Health consulten ook een mogelijkheid. Dit zijn online of telefonische consulten.

Hoe gaat dat te werk?
We maken een afspraak voor een Skype of Facetime meeting. Eventueel kan dit ook telefonisch. Op deze manier kun je met je gezondheidsvragen bij mij terecht. Zo kan ik de intake doen, vragen stellen en vragen beantwoorden. 

Het meten met de Lecher-antenne doe ik dan via een recente foto. Deze foto stuur je via Whatsapp, Telegram of de mail naar me toe en die print ik uit. Meteen na het online of telefonisch consult zal ik de meting doen en daarover krijg je dan een mail van me. Het is mogelijk hierover ook telefonisch contact te hebben.
Indien nodig zal ik via de foto werken met de Orgone piramides,  edelstenen en eventueel een Reiki behandeling op afstand.

Eventuele benodigde middelen uit mijn assortiment kun je bij mij ophalen of ik kan ze versturen (dit gebeurt niet dagelijks).

Voor bestaande cliënten is er ook de mogelijkheid om een mail of telefonisch consult te doen.
Voor de tarieven; zie de website.

Op deze manier kan ik jullie steeds ten dienste staan; voor jullie gezondheidsvragen, de metingen, het uitzoeken van de juiste middelen etc.

E-Health consulten zijn een oplossing voor mensen die verder weg wonen, vervoersproblemen hebben of om een andere reden niet makkelijk naar mij kunnen komen en zo toch geholpen kunnen worden.

Het maken van afspraken kan via de website, mail, telefoon, Whatsapp of Telegram.

Bloesemremedie op maat
Wil je een bloesemremedie op maat laten maken? Dat kan.
Bij Kruid of zo is het mogelijk om een bloesemremedie op maat te laten maken. Maatwerk met een persoonlijke boodschap. Dit kan op afstand met een foto.
Interesse? Meld je hier aan…

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>