Om in deze tijd jullie toch nog te kunnen helpen, heb ik de E-Health consulten geïntroduceerd. Dit zijn online consulten.

Hoe gaat dat te werk?
We maken een afspraak voor een Skype of Facetime meeting. Op deze manier kun je met je gezondheidsvragen bij mij terecht. Zo kan ik de intake doen, vragen stellen en vragen beantwoorden. Want ik kan me voorstellen dat jullie zelf met veel vragen zitten en juist in deze tijd gezondheidsadviezen willen.

Het meten met de Lecher-antenne doe ik dan via een recente foto. Deze foto stuur je via Whatsapp of de mail naar me toe en die print ik uit. Meteen na het online consult zal ik de meting doen en daarover krijg je dan een mail van me.
Ook zal ik via de foto indien nodig werken met de Orgone piramides en/of edelstenen.

Eventuele benodigde middelen uit mijn assortiment kun je bij mij ophalen (ik al ze in een afhaalbox klaar zetten) of ik kan ze versturen (dit zal waarschijnlijk eens per week zijn).
Natuurlijk geldt ook hiervoor de eerder aangegeven kortingsactie.

Voor bestaande cliënten is er ook de mogelijkheid om een mail of telefonisch consult te doen. Voor de tarieven; zie de website.

Op deze manier kan ik jullie steeds ten dienste staan; voor jullie gezondheidsvragen, de metingen, het uitzoeken van de juiste middelen etc.

Deze oplossing wil ik in de toekomst blijven aanbieden, zodat ook mensen die verder weg wonen, vervoersproblemen hebben of om een andere reden niet makkelijk naar mij kunnen komen, toch een consult kunnen krijgen.

Het maken van afspraken kan via de website, mail, telefoon of Whatsapp.