Onlangs hebben wij een heerlijke vakantie in Wales gehad, waar we genoten hebben van de prachtige natuur. Even alles loslaten, ontladen en weer opladen. De fijne energie van het Welshe platteland weer mogen voelen.

En dat loslaten is belangrijk. Ongemerkt nemen we in ons leven veel patronen aan. Veel gedachtes, standpunten, opvattingen, aannames en visies maken we ons eigen. Deze hebben ooit een doel gehad, waren ooit nuttig. Maar zijn ze dat nu nog? Of vormen ze nu juist een belemmering?

“Patronen die ons ooit dienden en zorgden dat we ons goed en veilig voelden, kunnen op een ander moment of fase in je leven juist belemmerend werken, blokkades vormen, je onveilig laten voelen.”

Even terug naar Wales. Op het moment dat onze autowielen de Britse bodem raakten, moesten we een heel belangrijk patroon loslaten. Deden we dat niet, dan kwamen we in gevaar. We hebben namelijk aangeleerd om in het verkeer rechts aan te houden. Doen we dan niet, dan creëren we een gevaarlijk situatie. Logisch dus dat we dit patroon volhouden. Het geeft ons nu eenmaal een stuk veiligheid.
Maar gaan we naar de andere kant van de Noordzee, dan wordt het een heel ander verhaal. Ineens wordt het in Nederland (of België, Duitsland, Denemarken etc.) zo veilige patroon van rechts rijden erg gevaarlijk. We zullen dus het patroon moeten veranderen. Dat geeft je echt een beter gevoel op de weg.

En zo geldt dat voor heel veel patronen en gedachtes die we in de loop van ons leven opbouwen. Ze geven ons op een bepaald moment een veilig en comfortabel gevoel. Maar ze kunnen op een ander moment in je leven juist een obstakel zijn. Hier kunnen ook pijn en emoties bij horen.

“Het zijn vaak niet eens bewuste processen en opgebouwd in vele levensjaren door je eigen (soms traumatische) ervaringen en aangeleerde denkbeelden, aannames, opvattingen, standpunten. Dat begint al bij onze geboorte.”

Op een gegeven moment kunnen deze patronen en gedachtes dus overbodig worden en je verdere groei en ontwikkeling belemmeren. Vaak heb je het niet eens in de gaten, want het sluipt er als het ware in. Soms merk je het wel en is het lastig om dit op de juiste manier los te laten en om te zetten. Hoe dan ook, we bouwen allemaal dergelijke patronen op in ons leven. En deze patronen maken dat je steeds verder komt te staan van je eigen kern, van wie je werkelijk bent. Je pure Ik.

Het is dan ook goed om regelmatig hulp te zoeken bij het loslaten en omzetten van deze patronen. En een hele mooie methode hiervoor is de Access bars. Hiervoor hoef je slechts op de behandeltafel te gaan liggen en mag je jezelf helemaal ontspannen. Mijn ervaring is dat veel mensen in slaap vallen, terwijl ik de drukpunten op het hoofd behandel of in ieder geval in diepe rust komen. Even een uur helemaal voor jou en mogen loslaten, ontspannen.

“Het is eigenlijk te vergelijken met het opschonen van een computer; cookies en overbodige bestanden worden verwijderd, er komt weer meer ruimte en de computer gaat weer beter en sneller werken. Een soort reset.”

“Een Access bars behandel is dus voor iedereen een aanrader. Het helpt niet alleen om los te laten en op te ruimen. Het geeft ook meer rust en ontspanning. Je gaat gewoon lekkerder in je vel zitten. En dat willen we toch uiteindelijk allemaal.”

Tijdens een Access bars behandeling hebben we eerst een gesprek met een kopje kruidenthee. We bespreken de reden waarvoor je gekomen bent en de knelpunten die jou bezighouden. Daar zal ik me dan tijdens de behandeling extra op focussen. De behandeling zelf duurt ongeveer een uur. Na de behandeling bespreken we nog hoe je het ervaren hebt.

Afspraak maken?
Dat kan heel simpel door op de knop hieronder te drukken of te mailen naar info@kruidofzo.nl.
Let op: mijn mails komen nogal eens in de map spam of ongewenste mail terecht, dus check deze ook even!

Liever eerst nog wat meer lezen over de vele voordelen van de Access bars behandeling? Dat kan hier>>>

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.