Maandagochtend en druk bezig met alvast wat mailtjes te beantwoorden. En poeh, wat is die computer toch traag. Ergernis, want ik heb nog zoveel te doen vandaag en wil lekker even opschieten.
Al wachtend op de computer kijk ik mijmerend naar buiten. Het zonnetje is al gaan schijnen en de vogels zijn super actief. Mijn gedachten gaan weer naar mijn computer. Zal het een kwestie van opschonen zijn? Gewoon eens goed opruimen? Hij zit ook wel erg vol. Of is er een nieuwe computer nodig?
Zo werkt het in ieder geval niet. Er moet iets gebeuren.

Vaak is het al een hele goede oplossing om inderdaad eens goed op te schonen wanneer de schijf te vol zit. Overtollige bestanden verwijderen, goed opruimen en zo weer ruimte creëren.

Ook wij als mens kunnen te vol raken. Door datgene wat we mee maken, alle prikkels en indrukken die we te verwerken krijgen. De sociale en maatschappelijke druk. Dit veroorzaakt stress en een overbelasting voor ons systeem.

Uiteindelijk zullen wij hierdoor, net als de computer, slechter gaan functioneren. En fysieke en mentale klachten gaan krijgen. Opschonen en opruimen dus! Maar hoe doen we dat dan? Zijn hier mogelijkheden voor?
Ja! Daar zijn mogelijkheden voor. Namelijk een Acces bars behandeling.

Deze behandeling duurt ongeveer een uur, waarbij je ontspannen op de behandeltafel ligt. Vervolgens ga ik de 32 drukpunten op je hoofd behandelen.
Het is eigenlijk te vergelijken met het opschonen van een computer; cookies en overbodige bestanden worden verwijderd, er komt weer meer ruimte en de computer gaat weer beter en sneller werken. Je zit weer lekkerder in je vel.

Acces bars helpt onder andere beter te slapen, concentreren en tot rust te komen. Wil je weten welke voordelen deze behandeling nog meer biedt? Lees dan verder.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.