Een raar gevoel; vorige week ben ik de kruidencursus Heerlijke Herfst gestart en deze week worden het weer zeer zomerse temperaturen. Daaarom ook wel enigszins vreemd misschien om al over de winter te beginnen. Maar we gaan toch echt een ander seizoen in en het najaar en de winter zijn al weer dichterbij dan je zou denken. Of voelen.
Een nieuw seizoen staat voor de deur met weer nieuwe plannen en ik wil jullie dan ook op de hoogte brengen van de agenda van de komende periode. Want er staat weer wat moois op de planning.

Vitaal de winter door
Dan start vervolgens de themacursus Vitaal de winter door weer eind september. Deze was vorig jaar zeer druk bezocht. Het lijkt misschien nu nog wat overbodig, maar het is wel goed om op tijd te beginnen om je lichamelijk en mentaal fit te voelen en dit te optimaliseren.
Op dit gebied kun je zelf gewoon heel veel en dat ga je in de cursus ook leren. We gaan niet alleen veel kruiden bespreken, maar ook voedingssupplementen en een goede voedings- en leefstijl, zodat je zelf een hele goede basis kunt leggen voor je gezondheid. In alle opzichten dus en nuttige cursus.
Tijdens de cursus ga je ook zelf een hoestsiroop en een kruidentheemix voor thuis gebruik. En je krijgt een pot vitamine C als extra ondersteuning.
Een zeer leerzame cursus als ondersteuning voor je gezondheid.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen die zijn/haar gezondheid belangrijk vindt en graag vitaal de winter door wil komen. Voor degenen die graag lekker in hun vel willen zitten en zich fit(ter) willen voelen.
Neem jij je gezondheid serieus? Dan is deze korte cursus echt interessant voor je.

Je hebt verder geen voorkennis van kruiden of supplementen nodig. Je leert dit gedurende deze drie bijeenkomsten.

Dus grijp je kans en doe mee!>>>

Waarom meedoen?
Omdat het belangrijk is om goed voor je afweer- en immuunsysteem te zorgen. En je kunt dit heel goed zelf. Je krijgt van mij de tools en je zult merken dat je jezelf fitter en vitaler voelt. Dat je lekkerder in je vel zit.
Je leert over preventie, behandeling en herstel van (virus)infecties en postvirale aandoeningen.
We pakken het breed aan, want alleen kruiden is niet voldoende. Dus we gaan ook kijken naar leefstijl, voeding en supplementen. Een heleboel interessante en waardevolle informatie dus.

Voordelen van het volgen van deze cursus
Je leert hoe je jezelf vitaler en fitter kunt voelen. Hoe jij je afweer- en immuunsysteem kunt verbeteren. Hoe je een (virus)infectie kunt voorkomen en behandelen. Hoe je beter en sneller kunt herstellen, ook van een postvirale infectie.
Je leert welke verbeterpunten jij voor jou persoonlijk kunt doorvoeren.
Alle informatie kun je terugvinden op je studentenplatform van de Kruid of zo Academy, ook bij de live cursus.

Woon je te ver weg? Of kun je om een andere reden de live cursus niet volgen?
Geen zorgen, de cursus is ook als online cursus beschikbaar. Deze kun je in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt.

Aanmelden online cursus>>>

En dat is nog niet alles!
Als extra bonus voor de snelle beslissers krijg je bij deze live cursus een hele leuke, eenmalige aanbieding, namelijk een speciaal arrangement gericht op vitaliteit. Het is een combinatie van MTVSS Access Body Processes en een drumhealing. Normaal kost deze €82,50, maar nu voor jou als deelnemer aan deze cursus kost het slechts €65,50 (deze bonus geldt als je jezelf voor 20 september aanmeldt voor de live cursus).
Deze behandeling is erop gericht het immuunsysteem extra te ondersteuning, dus een mooie aanvulling op de cursus.

Aanmelden live cursus>>>

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.