Herken je dat? Dat je vaak veel moet. Er veel op je afkomt en er veel van je verwacht wordt. Verplichtingen op je werk en ook privé. Veel prikkels om je heen. Constant aan staan. Te weinig tijd om te ontladen en weer op te laden. Alsof je soms de lucht ontnomen wordt. Alsof het je naar de keel grijpt. Je het er benauwd van krijgt.

Je moet niks.

Je ruimte innemen
Het is belangrijk om voldoende ruimte in de blijven nemen voor jou zelf. Maar dan ook echt voor jezelf. Zodat je kunt blijven ademen en voldoende lucht krijgt. Niet meer altijd aan hoeven staan, maar ook quality time voor jezelf. Zodat je ook weer kunt ontladen en opladen. Weer in balans en harmonie komen.

Die ruimte mag jij nemen, want je bent te waardevol om jezelf dat niet te gunnen. Je moet dus niets, je mag. Je mag je grenzen stellen en vrij ademen.

Dit vind ik een heel belangrijk item, want ik zie het heel veel om me heen gebeuren, zowel in mijn werk als privé, dat mensen teveel opgeslokt worden.
En ik vind het zo’n belangrijk onderwerp dat ik dit mee heb genomen in mijn aankomende kruidencursus. Want jij bent het waard om meer ruimte in te nemen en meer lucht te krijgen.

Luchtwegklachten en kruiden
Lucht is een belangrijk onderdeel in deze kruidencursus. Meer ruimte kunnen innemen voor jezelf, zodat je voldoende lucht krijgt.
Maar ook ga ik een aantal veel voorkomende luchtwegaandoeningen bespreken, zoals hoest, bronchitis, astma, COPD, ontstekingen en herstel na longziekte. Met hierbij vanzelfsprekend de natuurgeneeskundige adviezen.

En natuurlijk komen er weer een negental mooie kruiden voorbij die we nader gaan bekijken. Kruiden die ook helpen om meer lucht en ruimte te krijgen. Letterlijk en figuurlijk, zoals de Tijm, Longkruid en Toorts dat bijvoorbeeld heel mooi kunnen. Kruiden die helpen de juiste balans en harmonie te vinden zoals Braam, Hyssop en het driekleurig Viooltje.

Ik heb er weer zin in!

Dus grijp je kans en doe lekker meer. Even fijn tijd voor jezelf.
Nog even voor de duidelijkheid; je moet niets 😉. Maar het mag wel.

Aanmelden/meer info>>>

Zeer binnenkort komt deze cursus ook als online cursus beschikbaar met videopnames, net als de andere kruidencursussen. Dus als je ver weg woont of geen mogelijkheid hebt om live aanwezig te zijn, is dat een mooie optie.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.