Jullie hadden nog een datum tegoed om de vernieuwde cursusruimte te bekijken.

Tijdens de Alban Eilir nodig ik jullie uit om de vernieuwde cursusruimte te komen bekijken en kennis te maken met mijn nieuwe bloesemremedielijn. En ook zal ik toelichten hoe ik in de praktijk werk, dus met de Lecher-antenne, kruidenproducten en andere bloesemremedielijnen, Orgone piramides, Esenca koord, MOXA-lamp en Detox voetenbad. Zo kun je deze dag kennismaken met mij en mijn werkwijze als je daar nog niet bekend mee bent.

Degenen die deze dag langskomen, krijgen een kortingsbon van 15% voor een consult (voor zowel nieuwe als bestaande klanten).

De Alban Eilir valt op 31 maart. Het is één van de acht jaarfeesten van de Druïden. Op deze dag zijn dag en nacht even lang en het is het begin van het zaaiseizoen. We starten om 12.30 uur en eindigen om 16.00 uur.

Voorafgaand is er een Alban Eilir ceremoniële viering voor een beperkt aantal geïnteresseerden. Mocht je hier aan deel willen nemen, laat het dan weten. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Tegen een kleine vergoeding kun je deelnemen aan een eenvoudige lunch. We kunnen dan nog wat napraten en daarna kun je nog instromen in het middagprogramma.

Opgeven of meer informatie opvragen; mail naar info@kruidofzo.nl

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.