Het geven van een kruidenadvies kan alleen op basis van een consult. Ook op vragen over het gebruik van kruiden zal ik verder niet ingaan.
Bij het adviseren over een kruid/kruidenbehandeling is het namelijk van belang dat ik meer weet over de betreffende persoon en is er meer informatie nodig dan alleen de klacht. Ik zal de gehele achtergrond moeten weten, zoals ziektegeschiedenis, medicijn- en supplementengebruik, overige klachten, voeding en nachtrust. Daarbij zijn ook de Lecher-antenne waarden voor mij belangrijk.

Zelfzorg met kruiden is niet aan te raden zonder deskundig advies/begeleiding vanwege bovenstaande redenen. Daarom zal ik op vragen hierover ook niet ingaan. Ik adviseer je om bij klachten en vragen over kruiden een deskundige te raadplegen middels een consult. Op die manier krijg je het beste en meest passende advies.
Internet en pagina’s als Facebook kunnen niet als deskundig advies worden geschouwd.

 

Een consult kan eventueel ook telefonisch of online, waarbij ik dan de Lecher-antenne meting aan de hand van een recente foto zal doen.
Mocht je interesse hebben in een consult waarbij ik je verder kan helpen, dan hoor ik het graag.

Mocht je elders een kruidenproduct hebben aangeschaft en daar een vraag over hebben, dan adviseer ik je om bij de verkoper of leverancier verder te informeren.