Een kruidenwandeling, kruidenexcursie, kruiden experience, wildpluk wandeling.

Het is bij Kruid of zo mogelijk om deel te nemen aan wandelingen. Aansluitend aan onze locatie ligt een prachtig natuurgebied, dat uitstekend geschikt is voor leerzame wandelingen. Maar ook onze kruidentuin is een bezoek waard. Hier groeien veel bijzondere planten, struiken en bomen met een geneeskrachtige werking. Onze kruidentuin is tevens een eetbare tuin.

Zin in een wandeling in de natuur, maar dan net een beetje anders?
Kennismaken met de duizenden jaren oude wijsheid over planten en bomen en hun geneeskrachtige werking, aangevuld met mythes over de planten en bomen?

De mogelijkheden
Ga met mij mee de natuur in en leer heel anders te kijken naar wat er groeit. Ik zal daarbij uitleggen wat de werking van de planten is en wat de plant ons te vertellen heeft. Laat je verrassen door de kracht van de planten en bomen. Een wandeling in de natuur wordt nooit meer hetzelfde, je gaat de planten om je heen nog veel meer waarderen. 

Ga mee en geniet!

Een wandeling zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen en koffie en kruidenthee met wat lekkers erbij zijn inbegrepen.
Deze wandelingen kunnen uitgebreid worden met een eenvoudige lunch (soep en broodjes). Andere wensen zijn bespreekbaar, maar daar wordt dan wel een catering voor ingeschakeld. Er worden geen alcoholische dranken geschonken.

Voor wie
Wandelingen kunnen op aanvraag gegeven worden en zijn leuk als uitje voor tuinclubs, maar ook om samen te doen met vrienden, vrouwenclubjes, familie, als personeels-/bedrijfsuitje voor bedrijven, voor verenigingen, schoolexcursies of gewoon geïnteresseerden. Er is een mogelijkheid om bij mij als groep te boeken en samen een datum te plannen, maar het is ook mogelijk om als individu aanmelden. Bij voldoende aanmeldingen zal een datum gepland worden voor een wandeling.

Meer foto’s van de wandelroute, onze accommodatie en de tuin vind je hier.
Voor de prijzen en aantal deelnemers verwijs ik naar de tarievenpagina.

Wandeling14
Wandeling25
IMG_7525
Wandeling_lighttown_04
IMG_0433

Locatie
Vanaf mijn eigen locatie is er een ruime mogelijkheid om te wandelen in het bijvoorbeeld het Moergestels Broek of de Oisterwijkse bossen, beide gelegen in het Groene Woud. Vervolgens (of van te voren) kan dan bij mij in een royale ruimte en/of op een gezellig terras nog wat genuttigd worden. Meer over onze tuin en huisvestiging vind je hier…

Ik kan ook altijd op andere locaties wandelingen organiseren en dat kan dus ook op een locatie die je zelf wenst (binnen een straal van 10 kilometer van mijn adres).
Het is dan wel fijn als dit ruim van tevoren wordt aangeven, zodat ik me op die omgeving kan oriënteren en een interessante route kan uitzetten. Ik ben goed bekend met de natuur in de omgeving van Oisterwijk, Moergestel, Oirschot en Oost- West en Middelbeers.

Mijn eigen locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
De routebeschrijving vind je hier

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>