Wat doet de Lecher-antenne?
De Lecher-antenne is een zeer waardevol instrument in de natuurgeneeskunde. Feitelijk worden met de Lecher-antenne standaardfrequenties gemeten die betrekking hebben op de weefsels en de organen van het lichaam, zowel in de humane als veterinaire praktijk. Via een meting kan bepaald worden hoe de vitaliteit van de weefsels en organen is.

Op deze manier kunnen duizenden frequenties gemeten worden. Ook pijnpunten en blokkades zijn met de Lecher antenne op te sporen.

“De Lecher-antenne stelt de therapeut in staat een volledig beeld te krijgen van de cliënt.
En zo de oorzaak van de klachten op te sporen. Zichtbaar te krijgen waar de disbalans zit”

Lecher-antenne
testdoos_2

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856-1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht, dankzij de zogenoemde ‘parallelle draden van Lecher’. De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider.

“Wetenschappers hebben vastgesteld dat samenhang en bestaan van alle materie
te danken is aan een constante trilling van energie.
Energie beweegt zich in een golf en in deeltjes, o.a.
in het Terahertz-gebied, en heeft een specifieke trillingsfrequentie.
Alle levensprocessen zijn hierop gebaseerd.”

Lecher-antenne in de praktijk
Alle metingen met de Lecher-antenne worden genoteerd. Door vervolgmetingen ook te noteren naast de eerdere metingen ontstaat er een heel overzichtelijk meetschema, zodat heel eenvoudig en duidelijk zichtbaar wordt of er verbetering opgetreden is gedurende een bepaalde periode.

“Een behandelplan is zo veel eenvoudiger, doeltreffender en sneller af te stemmen op de persoon of het dier en bovendien ook makkelijk bij te stellen.” 

Andere toepassingen van de Lecher antenne
Ook medicatie en voeding kunnen gemeten worden met de Lecher-antenne en zo kan er bekeken worden of een bepaalde medicatie of voeding geschikt is voor een persoon of dier en of dit dan ook verbeterend werkt. Het is bovendien heel snel en eenvoudig om het juiste middel bij de cliënt te vinden en ook de dosering en duur van het gebruik hiervan te bepalen. Hierdoor wordt er nog een sneller en beter resultaat bereikt.

Het is ook mogelijk de Lecher-antenne in te zetten om chakra- en meridiaan blokkades op te sporen en is zo goed inzetbaar bij chakra therapie en meridiaan complexen. Maar ook is het mogelijk om erfelijke factoren, toxische belasting, waterkwaliteit, de biologische leeftijd en nog veel meer te meten.

Verder geeft de Lecher-antenne dusdanig goede inzichten in bijvoorbeeld blokkades, waardoor het makkelijker wordt bepaalde doorverwijzingen te doen, naar onder andere een osteopaat. Dit zorgt voor een zo snel mogelijk herstel van de cliënt.
Bovendien kunnen er wateraders, breuklijnen en andere lijnen opgespoord worden.

Ook is de geopatische belasting van mens en dier met de Lecher-antenne meetbaar. De Lecher-antenne is met succes inzetbaar in de woonbiologie en op buitenterreinen. Zo is het mogelijk woningen, stallen en dierverblijven te ontstoren.

De cursus hiervoor heb ik gevolgd bij Healthcare-Academy onder begeleiding van Eric Laarakker, Astrid Tax, Annika ten Napel en Thijs Tjaden.

Zoals boven omschreven zijn de mogelijkheden met de Lecher antenne zeer uitgebreid en ook teveel om hier te beschrijven. Heb je interesse, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!