De Lecher-antenne is een mooi meetinstrument dat gebruikt wordt door onder andere natuurgeneeskundig therapeuten. Maar wat kan een therapeut allemaal met dit instrument?
Ik zal hier uitleg geven, hoe ik de Lecher-antenne in mijn praktijk gebruik.

Nadat ik tijdens een gesprek al veel informatie van de cliënt gekregen heb, ga ik deze verder onderzoeken met de Lecher-antenne. Hiermee kan ik de vitaliteit meten van onder meer organen, weefsels, bloedvatenstelsel, spieren, gewrichten en de energetisch, mentale, emotionele en hormonale balans, maar ook kan ik infecties met virussen, bacteriën, schimmels en parasieten meten.

Verder zijn er metingen mogelijk op het gebied van geopatisch belasting (belasting door straling, zoals wifi, mobiele telefoon, wateraders), familie/erfelijke belasting en gevoeligheid voor invloeden vanuit de omgeving. Een belasting door teveel afvalstoffen is ook meetbaar.

Ook blokkades, allergieën, intoleranties en het immuunsysteem zijn meetbaar en op het gebied van voeding, mineralen en vitaminen kan ik ook metingen doen, bv tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen. De mogelijkheden zijn erg divers en bijna oneindig.

ij elkaar zijn er meer dan 4000 punten te meten. Dit zijn natuurlijk teveel onderdelen om tijdens een consult allemaal na te gaan. Ik ga dan ook vanuit hoofdgroepen onderzoeken, waardoor ik snel inzicht krijg waar een disbalans zit en waar ik dan verder kan gaan zoeken. Op deze manier kan ik de oorzaak van de klachten ontdekken. Uiteindelijk zal ik dan één of meerdere lagen tegenkomen waaraan ik verder ga werken.

Met de Lecher-antenne kan ik vervolgens, met behulp van een groot assortiment testbuisjes, de juiste middelen voor die persoon voor dat moment en voor die klacht uitzoeken. Zo kan ik heel precies werken en maatwerk leveren voor de cliënt. Ook meet ik vervolgens na in welke dosering de middelen gebruikt moeten gaan worden. De Lecher-antenne geeft mij dan een bevestiging van de doeltreffendheid en de juiste dosering van de middelen. Het is dus een efficiënte en effectieve manier van werken.

Het is ook nog mogelijk om met de Lecher-antenne wateraders in en rondom huis, werkplek en dierenverblijven op te sporen. Deze kunnen een verstorende werking hebben op de gezondheid en het functioneren van mens en dier. Hierover later meer.

Wil je meer weten of advies hebben over dit onderwerp? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch/online/mail/persoonlijk) consult via het onderstaande formulier.

(Kruiden)adviezen en antwoorden op (gezondheid)vragen worden alleen gegeven middels een consult. Voor een goed advies is het belangrijk om meer achtergrondinformatie te hebben over de persoonlijke situatie en aanvullend (Lecher-antenne) onderzoek te doen. Bovendien blijft het maatwerk.
Het geven van natuurkundig advies en/of het voorschrijven van kruidenmiddelen of andere natuurlijke middelen zal dan ook uitsluitend op basis van een consult gedaan worden.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.