Inmiddels hebben we de Midwinterzonnewende al weer achter ons gelaten. Het Licht keert terug, de dagen beginnen langzaamaan weer te lengen, al duurt dat nog wel even voor dat dit echt merkbaar is.
 
In deze tijd is het belangrijk om voldoende rust te nemen. Kijk maar eens om je heen en je ziet dat de natuur dat ook doet. De planten hebben zich veelal teruggetrokken in hun wortels en koesteren daar hun voedingsstoffen en energie.
En dat zouden wij ook meer moeten doen, want dat is ok onze natuur.
In deze tijd is het belangrijk om meer naar binnen te keren. Naar ons innerlijke dus. Minder naar buiten treden en heel actief bezig zijn, maar juist naar binnenin onszelf keren, naar voelen wat voor nu belangrijk is. Voelen wat bij jou past en waar jouw hart ligt. In stilte en rust mogen gaan voelen, kunnen gaan voelen. Je innerlijke behoeftes gaan koesteren. Luisteren wat je hart te vertellen heeft. De energie vanuit ons hoofd weer naar onze buik laten stromen. En via onze voeten de Aarde in. Vertragen en voelen waar jij jezelf in de toekomst op wilt richten. En dat dan uiteindelijk mogen gaan manifesteren.

En dat is lastig in onze huidige maatschappij. We moeten maar doorgaan en doorgaan. De druk is groot. In deze tijd is er vaak op het werk nog veel af te ronden. En dan wordt er op het sociale gebied ook nog heel veel verwacht. Meer dan eigenlijk goed voor ons is in deze periode van het jaar. Maar toch kun je bijna niet anders dan mee in die stroom.
Weet dat jijzelf degene bent die hoeder is van je eigen tijd. Van eigen momenten en behoeften. Neem ook de tijd en ruimte. Dat is belangrijk, dat heb je nodig. Zeker in deze drukke tijden.

Gisteren heb ik de laatste Angel healing op afstand gedaan voor dit jaar. Vorige week stond in de healing de Aarde centraal en dit keer stond de vrede centraal. Vanzelfsprekend de wereldvrede, want dat is belangrijk. Maar ook de vrede in jou, naar jezelf toe. Want als er geen vrede in jezelf is, geen vrede met jezelf is, dan wordt het ook moeilijk om vrede uit te stralen, om vredig te zijn. Voor wereldvrede is het belangrijk dat ieder de vrede binnen zichzelf vindt.

Als dagkaart trok ik Haniël. Haniël geeft je zegeningen voor het pad dat je volgt. Doet datgene wat je hart je ingeeft. Volg dit pad met liefde en geduld, maar blijf wel volhouden. Vanuit positiviteit en liefde kun je obstakels makkelijker overbruggen. Vertrouw op je eigen kunnen, dan kun je problemen liefdevol oplossen. Volg je hart en leef in liefde.

Angel healing op afstand (gratis)
Een Angel healing op afstand voor groepen geven is heel mooi om te doen. De reacties die ook vanaf gisteren weer binnenstroomden waren hartverwaremend, mooi en liefdevol. Daar ben ik echt heel dankbaar voor.
Voor 2024 heb ik er dan ook al weer eentje op de planning staan. Benieuwd? Kijk dan snel verder>>>

En wanneer je het fijn vindt om een geheel eigen healing te mogen ontvangen, dan kan dat via deze link>>>
Bij een persoonlijke healing op afstand ben ik 30 minuten voor jou persoonlijk bezig en zal de ervaring en healing dieper en intenser zijn.

Wanneer je de engelenenergie graag continue in je omgeving wilt hebben, is een Beschermengel flesje wellicht iets voor je. Ook leuk om cadeau te geven. Deze zijn hier te bestellen in twee maten>>>
 
Binnenkort komen ook nog de flesjes vol Liefde, flesjes It’s your lucky day!, flesjes voor Transformarie en geboorte flesjes in de webwinkel.

Planning 2024
Overigens is de planning voor de kruidencursussen voor volgend jaar al deels klaar. Je vindt deze onderaan de mail.

Natuurlijk is er ook nog De Andere Wereld Dichterbij van Natuurlijk Moergestel.
Zou je dit graag willen? Verbonden zijn met de onzichtbare, spirituele wereld en ook gewoon met beide voeten op de grond staan? Om je te laten zie hoe je zoiets doet, organiseert Natuurlijk Moergestel een interactieve middag. Met vier professionals die spiritueel en paranormaal zijn, maar ook lekker nuchter en praktisch.
Natuurlijk Moergestel zaterdag 13 januari 2024 >>>

Ook heb ik plannen om de boomcursus ‘de Helende kracht van bomen’ komend jaar weer live te plannen als hier voldoende belangstelling voor is.

En sinds deze week kun je nu heel makkelijk een kruidenwandeling, workshop of drumhealing met een groepje bij me boeken>>>

Zoals al eerder aangegeven neem ik even de benodigde rust gedurende de komende week. Van zaterdag 23 december tot en met woensdag 3 januari ben ik gesloten voor afspraken. De webwinkel blijft natuurlijk wel gewoon draaien en via de mail blijf ik wel bereikbaar. Maar wellicht met wat vertraging 😉.

Voor nu wens ik iedereen een fijne feestdagen met voldoende rust en ruimte voor jezelf. Ook wens ik jullie een mooi en gezond 2024. Hopelijk komt er veel moois op jullie pad.
Volg je hart en leef in liefde 💚.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.