Nieuwe remedielijn Yana; chakra en kinderremedies
Zoals jullie weten werk ik heel graag met bloesemremedies. Deze bewijzen steeds weer hun kracht. De effecten zijn telkens weer zo positief.
Vandaar dat ik ook graag weer investeer in een lijn die mij past en waarvan ik weet dat deze in mijn praktijk mooi werk gaat doen. En zo’n lijn kwam ik dus weer tegen. Met deze remedielijn kan ik nog meer de diepte in.

De nieuwe remedielijn in mijn praktijk is de Yana lijn en bestaat uit de Chakraremedies en Kinderremedies.
Natuurlijk kon ik met mijn bestaande lijnen ook al heel goed kinderen helpen. Kinderen reageren nu eenmaal heel mooi en goed op remedies. Maar het is wel heel bijzonder om een lijn te mogen hebben die specifiek gemaakt is voor de thema’s waar de hedendaagse kinderen tegenaan lopen. En waar volwassen ook mee geholpen kunnen worden.

Met de kinderremedies kan ik kinderen, zowel de allerkleinsten, als ook de lagere en middelbare scholieren, helpen met veel voorkomende thema’s, klachten en problemen. Maar ook is deze lijn dus uitstekend geschikt voor volwassen. Ons innerlijke kind heeft namelijk ook aandacht nodig. En niet te vergeten kunnen (traumatische) gebeurtenissen uit het verleden, die nu nog van grote invloed zijn, ook met deze remedies opgelost worden. Kortom; en zeer waardevolle lijn.

Op welke gebieden werken deze remedies dan?
De Kinderremedies
Bij thema’s, klachten en problemen waar zoveel kinderen (en ouders en leerkrachten) tegen aanlopen:
Concentratieproblemen, het idee hebben er niet bij te horen, faalangst, gepest worden of pesten, hooggevoelig/HSP zijn, slaapproblemen, gespannenheid, scheiding van ouders, schoolvrees, zichzelf moeilijk kunnen uiten, verhuizing, heimwee, ondersteuning bij een moeilijke levensstart, los kunnen laten, meer zelfvertrouwen (ik kan het), druk gedrag/ADHD, jaloezie, agressie, bescherming bij kwetsbaar voelen, weer buiten spelen, juiste begrenzing, zichzelf teveel afschermen (naar meer openheid), in balans brengen van de innerlijke structuur.

Hele belangrijke en veelal herkenbare thema’s dus.

Yana Kinderremedies
Yana Kinderremedies
Yana Chakra remedies

De chakraremedies
Chakra’s zijn belangrijke energiecentra in het lichaam. Zij corresponderen met bundels zenuwen en organen in ons lichaam. Ze kunnen verstoord of geblokkeerd raken, waardoor de energie niet goed meer stroomt. Dat heeft een effect op hoe we ons voelen, denken en handelen en kan zelfs fysieke en psychische klachten veroorzaken. Zonder ons bewust te zijn dat het met de chakra’s te maken heeft. Het is dus belangrijk dat de chakra’s in balans zijn.

Deze remedielijn is speciaal ontwikkeld om de 7 belangrijkste chakra’s (basis, bui, zonnevlecht, hart, keel, voorhoofd en kruin) optimaal te laten werken. Met mijn Lecher-antenne kan ik de (dis)balans van alle chakra’s meten en zo ook de juiste remedie inzetten.

Lees meer over de chakra’s en hoe de chakraremedies kunnen helpen…..

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.