In mijn praktijk werk ik niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers, zoals Reico, Energetica Natura, Phytalics, Nutryphyt, Vita-reform Van de Snoek en het Kruidenrijk. Ook werk ik veel met mijn eigen voorraad simplex tincturen en bloesemremedies.
Deze simplexen maken het voor mij mogelijk om zeer specifiek maatwerk te leveren, mede dankzij de Lecher-antenne. Per cliënt en klacht wordt er een speciaal complex gemaakt van meerdere simplexen, om zo het beste uit alle kruiden te halen en een optimaal middel te maken. Op deze manier kunnen we zeer doelgericht werken en bereiken we het beste resultaat.
Wat betreft de dosering wordt ook steeds nagemeten wat die persoon nodig heeft. Zo wordt over of onder dosering voorkomen.
Binnen mijn praktijk blijf ik op zoek naar nieuwe waardevolle producten. Mijn assortiment breidt dan ook jaarlijks nog steeds uit, waardoor ik nog beter in staat ben het juiste complex samen te stellen. Nieuwe simplexen van dit jaar zijn bijvoorbeeld Eugenia (kruidnagel), Propolis, Cucurma, Dipsaucus (Kaardebol), Euphrasia (oogentroost) en Centaurea cyanus ( korenbloem).
Ook dit jaar is het assortiment weer met een aantal andere mooie producten uitgebreid, die alleen als simplex te verkrijgen zijn, maar wel een complex mooi kunnen aanvullen.

 • Relax kruidendruppels; lees meer…
 • Wrattendruppels; lees meer…
 • Bamboe druppels; dit is een vloeibaar Bamboe product. Het is makkelijk in te nemen en hierdoor van grote meerwaarde op de capsules. Het is een kwalitatief hoogstaand product en bevat wel specifiek alcohol-oplosbare stoffen, maar geen alcohol en dat is bijzonder voor een vloeibaar extract.
  Verkrijgbaar vanaf 07-11-2015.
  Lees meer…
 • Geelroze slaapmutsje
  Nieuwe bloesemremedie van de Cornalijn serie van zomer 2015.
  Lees meer…
  Verkrijgbaar vanaf 1-11-2015 in een complex middels consult bij Kruid of zo.

Vanzelfsprekend zijn ook de andere producten, zoals de dr. Schüsslers celzouten, de kruidentheeën, de kruidenzalven, de luchtverfrissers en de salie wierook nog steeds verkrijgbaar bij Kruid of zo.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.