Het is eindelijk zo ver. De interne verhuizing is achter de rug. Een tijdje terug hebben mijn man en ik besloten van ruimte te wisselen. Al vele jaren werken we onder hetzelfde dak. Ieder onze eigen ruimte en dat werkte prima. Maar na zoveel jaren verandert er ook van alles. In mijn ruimte was ik uit mijn jasje gegroeid. De andere ruimte werd voor mijn man te groot. We besloten dan ook om te ruilen. 

Voor mij betekende dit dat ik een nieuwe ruimte kreeg die ruim twee keer zo groot is. En dat gaf mijn de mogelijkheid om mijn spreekkamer net even wat anders in te richten. of eigenlijk heel anders met veel van de vertrouwde spullen. 

Sinds 2 december 2022 is dit mijn nieuwe werkplek. Voor mij een heerlijke plek om te werken en te mogen zijn. Ruimtelijk en met een hele fijne energie. De reacties zijn tot nu toe al heel positief en hartverwarmend.

Via deze pagina wil ik jullie laten zien hoe het geworden is. Maar wanneer je voor een consult/behandeling bij me komt, zul je voelen en zien hoe mooi het echt geworden is.

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.