Onze jonge Walnoot heeft haar eerste ei gelegd.

Rare titel natuurlijk. Een Walnoot kan geen eieren leggen en is eigenlijk meer een hij dan een zij. Maar ik vond dus de eerste noot van deze boom toen ik laatst door de tuin liep. Ik had afgelopen zomer al gekeken of hij inmiddels noten zou hebben, maar ik zag niets. Toen de bladeren gevallen waren, zag ik daartussen toch een noot liggen en ik was echt superblij.
Waarom dan de vergelijking met een ei? Nou, dat zelfde blije gevoel kende ik van vroeger toen ik als kind het eerste ei van onze kippen vond. Ik danste van blijdschap rond met het ei. Dus het ei staat eigenlijk symbool voor de eerste/nieuwe vondst en de daaraan verbonden blijdschap.

Dit jaar zijn er nog meer eieren gelegd. Mijn eerste boek is uitgekomen, ik heb een nieuwe spreekkamer (!!!) en ook weer een nieuw diploma en verschillende nieuwe certificaten. Dus ook nieuwe therapievormen sinds dit jaar. En zo heb ik ook afscheid genomen bij het Kruidenrijk na 11 mooie jaren.
Het volgende ei is in de maak; mijn nieuwe boek ‘Vrouwenkruiden, op een natuurlijke wijze optimaal vrouw zijn’. Heerlijk om aan dit boek te mogen werken. Natuurlijk hebben de kruiden weer de hoofdrol, maar er zijn ook nog wat leuke bijrollen verdeeld. En het vordert al goed.

Zo meteen nog een leuk cadeau voor jullie, maar eerst nog even een terugblikje naar wat eieren die dit jaar gelegd zijn.

Dit jaar was er ook een nieuwe eigen cursus. Een korte cursus rondom het thema Vitaal de winter door. De live cursussen zijn inmiddels afgerond, maar voor de digitale versie kun je jezelf nog wel inschrijven. 
In het voorjaar wil ik meer van zulke korte cursussen organiseren rondom een bepaald thema. Dus houdt de nieuwsbrief en website goed in de gaten.

Maar dan nog even terugkomend op het nieuwe diploma en de certificaten. Eerder dit jaar behaalde ik al de certificaten voor diverse Access Body Processes, een verdieping van de Access bars. Ook heb ik meerdere nascholingen gevolgd, vooral gericht op (long) Covid, vitaliteit en het immuunsysteem, darmen (herstelplan) en de vrouw. Voor mij een hele mooie en belangrijke diepgang op deze onderwerpen.
Maar mijn laatste diploma is een heel bijzondere. Dat is namelijk een diploma voor het engelenmediumschap. Hiermee kan ik intensief werken met de engelenenergie. Dus weer een verdieping, maar ook een uitbreiding. Want de engelenenergie pas ik waar nodig al toe bij de meeste van mijn therapievormen, maar is nu ook een therapievorm op zich.
Het werken met de engelenenergie pas ik toe zowel in de vorm van een Angel reiki in de praktijk, als het werken met de Angel healing op afstand.

Zo’n mooi, vruchtbaar jaar als dit wil ik mooi eindigen en ik wil het volgende jaar mooi inluiden. Mijn besluit is dan ook om dit jaar op engelachtige wijze af te sluiten en het volgende jaar zo ook te beginnen.
Hoe dan???

Jullie kunnen je (massaal) inschrijven voor een Angel healing op afstand en die krijgen jullie van mij cadeau. Dus helemaal gratis.
Deze zal plaatsvinden op maandag 26 december om 10 uur. En je kunt je hier inschrijven>>>
Inschrijven kan tot 24 december 17.00 uur.

En o ja, dat is waar, ik heb dus een nieuwe spreekkamer. Wel onder hetzelfde dak, maar ruim dubbel zo groot dan voorheen en het is zo mooi geworden. Heerlijk om in deze nieuwe ruimte te mogen werken. Sinds 2 december is deze nieuwe plek in gebruik en de reacties zijn al zo positief en hartverwarmend.
Wil je zien hoe het geworden is, klik dan hier en geniet mee>>> 

En om het afsluiten van dit jaar en de start van volgend jaar nog feestelijker te maken, geef ik ook nog 15% korting op een Angel reiki tot en met 31 januari 2022. Deze korting wordt automatisch verwerkt als je een afspraak bij mij plant in deze periode.

En er gaat nog iets heel leuks aankomen, maar daar moeten jullie nog even op wachten. Je ziet het vanzelf 😉.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.