Naast mijn passie voor kruiden heb ik een grote liefhebberij voor edelstenen. Ik werd erg enthousiast toen de Orgone piramides met edelstenen op mijn pad kwamen. Zij kunnen helpen bij veel klachten die in mijn praktijk voorkomen. Zeker ook bij klachten op energetisch niveau, stralingsbelasting en negatieve energieën.
Orgone energie (levensenergie, Nwyfre) en edelstenen zijn erg interessant en prettig om mee te werken. Het helpt om blokkades op te ruimen, energievelden op te schonen, negatieve energieën om te zetten in positieve, balans te creëren, lees meer…

De Orgone piramides in mijn praktijk hebben door de toevoeging van edelstenen nog extra eigenschappen die helpen bij herstel van allerlei klachten. De piramides kunnen ingezet worden tijdens de behandeling in de praktijk, meestal in combinatie met het Esenca koord.
Met de Lecher-antenne zoek ik uit welke piramide ingezet moet worden en hoe lang.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.