Praktijk deels gesloten vanwege covid-19 maatregelen tot 19-01-2021

Ook voor mij en mijn praktijk gelden de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19. Dit betekent dat de praktijk deels gesloten is. Deels omdat ik in die periode geen fysieke consulten mag geven, maar ik kan nog wel werken op afstand/online. De Lecher-antenne metingen kan ik doen aan de hand van een foto met daaraan gekoppeld een telefonisch of online consult en een mail met een verslag omtrent de meting en het behandelplan/adviezen. Zo kan ik je toch blijven helpen met je gezondheidsvragen in deze periode.

Ook kan ik Reiki behandeling op afstand geven met behulp van een foto. Dit kan in deze tijden wat extra ondersteuning bieden en kracht en positiviteit geven.

Liever een live consult?
Maak dan op tijd een afspraak. De agenda voor januari begon al aardig vol te lopen en deze afspraken moeten ook verzet worden. Dus de kans is groot dan het na 19 januari erg druk wordt in de praktijk.

Bestellingen
Bestellingen kunnen gewoon doorgaan. Geef je bestelling op gebruikelijke wijze door aan mij en ik zorg dat het klaar staat en contactloos afgehaald kan worden. Hierover krijg je bericht zodra je bestelling klaar staat. Verzenden van de bestelling kan natuurlijk ook.

Hoe ga ik verder met deze periode om?
Zelf neem ik de komende vijf weken ook de tijd om veel schrijfwerk te doen en nog allerlei andere klussen. Maar ook neem ik de gelegenheid om weer even helemaal bij mezelf te komen. Weer naar binnen te keren en de rust op te zoeken. Tot bezinning te komen.
Deze Lock down geeft me de kans hiertoe. En ik voel dat dit goed is voor nu. Ook nodig is. Zeker in deze tijd. En ik maak er dan ook dankbaar gebruik van.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.