Ja, ik ben begonnen met een cursus Reiki Master en energetisch chakra therapeut. Al vaker heb ik hierover nagedacht en steeds uitgesteld. Ook omdat ik niet alleen positieve verhalen hoorde over Reiki. Maar deze cursus wordt op een zo’n liefdevolle en positieve manier gegeven dat het gewoon heel goed voelt.

Reiki is van oorsprong Japans, maar is feitelijk werken met een universele kosmische energie. Ik zal de kennis en ervaring die ik in deze cursus op doe vooral gaan inzetten vanuit het Druïdisme. In de Ovaten graad leer ik namelijk ook energetisch te werken, maar het voelde goed om mezelf daar nog verder in te bekwamen en goede handvaten te krijgen. De Druïderij blijft wel mijn hoofdpad hierin.

Het energetisch werken is niet nieuw voor mij. Jaren geleden werd ik al door iemand opgeleid in energetisch werk, maar dat bleek niet de juiste weg voor mij te zijn. De cursus die ik nu volg is bij Spiritueel Centrum Jasmijn en hier voelt het voor nu goed.

En hoe ga ik het energetisch werk uitoefenen in mijn praktijk?
In mijn praktijk blijft het werken met de kruiden, bloesems etc de hoofdzaak. De toekomst zal uitwijzen hoe en wanneer ik het energetisch werk zal toepassen tijdens de consulten. Feitelijk is het werken met de Lecher antenne, het Esenca koord en de Orgone piramides ook al werken op een energetische manier. Mogelijk zal het verder uitgediept worden.

Zeker zal ik de wijsheden uit zowel de Druïde als Reiki opleiding meenemen in mijn consulten.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.