“Behoefte aan rust, ontspanning, goed kunnen slapen, meer energie? Last van stress, onrust, onzekerheid, stemmingswisselingen, angst?”

Het is mogelijk om bij mij een energetische behandeling op afstand aan te vragen. Dit gebeurt aan de hand van een foto. Het kan verlichting geven bij klachten, voor meer rust en kracht zorgen en ondersteunen bij slaapproblemen, stress, onzekerheid, angst, paniekaanvallen, woedeaanvallen, neerslachtigheid, blokkades.

Een energetische behandeling op afstand ondersteunt fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch gebied.

Voor de behandeling heb ik dus een foto nodig van de te behandelen persoon, de klachten waar deze persoon mee zit en nog wat persoonsgegevens. Hier wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk mee omgegaan.

Het voordeel van energetische healing op afstand is dat je geen reistijd hebt, je ook een behandeling kunt krijgen als je fysiek niet in staat bent om te komen en een behandeling ook mogelijk is wanneer fysiek contact niet mogelijk of toegestaan is.

Standaard behandeling op afstand
Een energetische behandeling op afstand zal 15-30 minuten duren. Het heeft de voorkeur dat de ontvanger op dat moment rust neemt om de healing volledig te kunnen ervaren. Het is geen noodzaak, maar wel gewenst.

Uitgebreide behandeling op afstand
Standaard behandeling op afstand uitgebreid met edelsteenlegging, het trekken van een dagkaart. Hiervan krijg je een verslag per mail.
Duur 30-45 minuten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het is beter om meerdere behandelingen te ondergaan voor een diepgaander en effectiever effect, dus zo’n 5-6 behandelingen verspreid over 2-3 weken en daarna een onderhoudsbehandeling indien nodig.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor een specifieke situatie wat extra ondersteuning kunt gebruiken en dus maar eenmalig een behandeling wilt. Het aantal behandelingen hangt dus ook af van je persoonlijke situatie en wens.

Het is een investering in jezelf!
Standaard behandeling op afstand
€15,00 per behandeling met een korting van €7,50 bij 5 behandelingen binnen een maand.

Uitgebreide behandeling op afstand
€21,95 per behandeling met een korting van €7,50 bij 5 behandelingen binnen een maand.

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel>>>