Stress, onrust, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten. Herkenbaar?
De laatste tijd hoor ik meer en meer in mijn praktijk dat mensen last hebben van onrust, stress, spanning, slecht slapen, vaak niet lekker in hun vel zitten. En dat is ook niet gek in deze huidige tijd. De onrust en spanning zit in de lucht en er heerst veel onzekerheid over hoe nu en verder.

Wil je meer rust en ontspanning ervaren? Even alles van je af laten vallen, even niet meer zoveel aan je hoofd? Even echt tijd voor je zelf?
Dan is een Acces bars behandeling een mooie kans!
Totale ontspanning, je hoofd leeg maken, tot rust komen. Loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Ook kan ik op dit gebied heel goed ondersteunen met kruiden en bloesemremedies.

Hanneke de Brouwer

 

Wil je meer weten of advies hebben over dit onderwerp? Maak dan een afspraak voor een (telefonisch/online/mail/persoonlijk) consult via het onderstaande formulier.

(Kruiden)adviezen en antwoorden op (gezondheid)vragen worden alleen gegeven middels een consult. Voor een goed advies is het belangrijk om meer achtergrondinformatie te hebben over de persoonlijke situatie en aanvullend (Lecher-antenne) onderzoek te doen. Bovendien blijft het maatwerk.
Het geven van natuurkundig advies en/of het voorschrijven van kruidenmiddelen of andere natuurlijke middelen zal dan ook uitsluitend op basis van een consult gedaan worden.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.