Consulten

 • Eerste consult €75,00
  Een eerste consult bestaat uit een ontvangst met kruidenthee of koffie, intake, anamnese, Lecher-antenne onderzoek, uitzoeken benodigde middelen, behandeling met Esenca en edelstenen.
  Tevens een mail met daarin alle adviezen op een rijtje en indien nodig een vervolgmail.
  Dit tarief geldt ook voor E-Health consulten.
 • Vervolgconsult €60,00
  Ontvangst met kruidenthee of koffie. Bespreken van de situatie en hoe het gegaan is, Lecher-antenne onderzoek, uitzoeken benodigde middelen, behandeling met Esenca en edelstenen.
  Tevens een mail met daarin alle adviezen op een rijtje en indien nodig een vervolgmail.
  Dit tarief geldt ook voor E-Health vervolgconsulten.
 • Consult kinderen t/m 12 jaar €55,00
  Dit tarief geldt ook voor E-Health vervolgconsulten.
 • Kort vervolgconsult €45,00
  Wanneer een vervolgconsult minder dan 30 minuten duurt zal er een tarief van €45,00 berekend worden.
  Dit tarief geldt ook voor E-Health vervolgconsulten.
 • SPA Life Detoxificatie €55,00
  Een behandeling met het SPA Life Detoxificatie zal 15-30 minuten in beslag nemen. Na dit detox voetenbad krijg je nog een heerlijk Basmin voetbad voor een extra diepe reiniging en voetverzorging. Vanzelfsprekend krijg je hierbij ook een lekkere thee.
 • Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €7,50 (dit wordt verrekend in het 5e vervolgconsult en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Email consult* 
  Korte mailvraag €15,00
  Uitgebreidere mailconsult €30,00.
  * Voor bestaande cliënten en buiten de standaard mail n.a.v. een (vervolg)consult. 
 • Telefonisch consult*
  Max. 15 minuten; €15,00
  15-30 minuten; €30,00
  Langer dan 30 minuten €55,00.
  Hiervoor wordt een belafspraak ingepland waarop je me kunt bellen.
  * Alleen voor bestaande cliënten.
 • Korte fotometing voor het uittesten van een nieuw middel of aanvulling op bestaande middel.* 
  €15,00 per keer.
  * Alleen voor bestaande cliënten.
 • Bloesemremedie op maat middels fotometing.
  €45,00 per keer, inclusief bloesemremedie, persoonlijke boodschap en verzenden. 
  Meld je hier aan.
 • Verzenden. Tincturen, bloesemremedies, celzouten, zalven etc kunnen als pakket verzonden worden. Mijn streven is om dit binnen 5 dagen te doen, meestal gaat het sneller. Je krijgt een track&trace code wanneer het verzonden is.
  Tarieven pakketverzending:
  – Nederland: €6,95
  – België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken: €13,50.
 • Voor arrangementen zie verder naar onderen.

Onder consulten worden ook kennismakings- en intakegesprekken verstaan.

Access Bars behandeling

 • Access Bars standaard
  Eerste behandeling
  (nieuwe cliënten) €65,00
  Vervolgbehandeling (bestaande cliënten) €60,00
  Ontvangst met kruidenthee, intake, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, Access Bar behandeling, nabespreking. Totale duur  ongeveer 90 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €7,50 (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Access Body Processes Trauma, HEPADS, (P)TSS, MTVSS (mbt immuunsysteem) €57,50
  Ontvangst met kruidenthee, intake, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, Access Body Processes behandeling, nabespreking. Totale duur 45-75 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €7,50 (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Access Body Processes MTVSS €85,00
  Ontvangst met kruidenthee, intake, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, Access Body Processes behandeling, nabespreking. Totale duur 90-120 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €15,00 (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).

Angel Healing

 • Angel reiki/healing 
  Eerste consult (nieuwe cliënten) € 65,00
  Vervolgconsult (bestaande cliënten) € 60,00
  Ontvangst met kruidenthee, intake, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, behandeling zelf en nabespreking.
  Totale duur 60-90 minuten.
 • Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €7,50 (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Angel healing op afstand per groep:
  2-25 personen €45,00
  26-50 personen €75,00
  51-75 personen € 100,00
  76-100 personen €120,00
  Voor grotere groepen prijs op aanvraag.

Drumhealing

 • Drumhealing €60,00
  Een op zichzelf staande behandeling duurt ongeveer een 60 minuten, inclusief ontvangst en nabespreking. De drumhealing zelf duurt 20-30 minuten.
 • Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €7,50 (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Drumhealing aanvullend op andere behandeling € 30,00
  In combinatie met een andere behandeling, zoals de Access bars, Access body processes, Angel reiki en gewone reiki.
  Wanneer de drumhealing gecombineerd wordt met een andere behandelvorm, dan zal eerst de drumhealing gedaan worden en daaropvolgend de andere behandeling. Het effect van de andere behandeling zal door de drumhealing groter en dieper zijn. Een mooi, aanvullend voordeel dus.

Reiki behandeling

 • Reiki behandeling kort €45,00
  Ontvangst met kruidenthee of koffie, intake, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, behandeling zelf en nabespreking.
  Totale duur ongeveer 60 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €5,00 op deze behandeling (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Reiki behandeling normaal €75,00
  De langere versie van de Reiki behandeling. Ontvangst met kruidenthee of koffie, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, behandeling zelf en nabespreking. 
  Totale duur ongeveer 90-120 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €10,00 bij deze behandeling (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Reiki behandeling met extra chakra healing €85,00
  De langere versie van de Reiki behandeling met daarbij ook het uitmeten van de chakra’s voor en na de behandeling en edelsteen behandeling per chakra. 
  Ontvangst met kruidenthee of koffie, bespreken wat de behandeling inhoudt en wat eventuele klachten zijn, behandeling zelf en nabespreking. 

  Totale duur minimaal 120 minuten.
  Bij het vastleggen van 5 afspraken op een kalenderjaar krijg je een korting van €15,00 op deze behandeling (dit wordt verrekend bij de 5e behandeling en wordt verrekend met andere kortingen).
 • Reiki behandeling kort aansluitend op consult €35,00.

Energetische behandeling op afstand
Deze behandelingen zijn standaard, uitgebreid of met een chakra meting aan te vragen. Ook voor dieren zijn deze behandelingen mogelijk.

Voor meer informatie en tarieven, zie hier>>>

Arrangement

Een combinatie van een drumhealing, Access bars (van beide een wat ingekorte versie) en een behandeling met het SPA Life Detoxificatie en een heerlijk Basmin voetbad voor een extra diepe reiniging en voetverzorging. Vanzelfsprekend krijg je hierbij ook een lekkere kop thee.
Een echt moment voor jezelf. In alle rust genieten van deze combinatie van behandelingen. Zowel fysiek als energetisch ga je opruimen en je zult je dan ook veel opgeruimder en frisser voelen. 
Normale totaal prijs €120,00, maar als arrangementprijs slechts €89,00.

Wil je graag zelf een keuze maken voor een arrangement, neem dan contact met me op. Dan kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Educatie
Voor de tarieven van kruidenwandelingen, kruidenworkshops, kruidencursussen en lezingen, klik hier>>>
Voor het actuele aanbod van kruidencursussen, workshops en kruidenwandelingen:

*Let op!
Alle tarieven zijn exclusief eventueel voorgeschreven middelen.
Voor telefonisch en e-mailconsult, het advies over het gebruik van kruidenmiddelen en het voorschrijven van kruidenmiddelen, geldt dat je al een intakegesprek moeten hebben gehad, zodat ik de achtergrond informatie en de Lecher-antenne waarden al ken. Dit is belangrijk om een goed advies te kunnen geven. Het geven van natuurkundig advies en het voorschrijven van kruidenmiddelen of andere natuurlijke middelen zal dan ook uitsluitend op basis van een consult gedaan worden.

Vragen over kruiden of wil je een kruidenadvies?
Wil je een kruidenadvies of heb je een vraag over kruiden en wil je verder geen consult, lees dan eerst hier verder voordat je het contactformulier invult en verstuurt!

Voor consulten werk ik alleen vanuit mijn eigen praktijk en niet op een andere locatie.

Beroepsvereniging NOAG en vergoeding ziektekosten
Dankzij mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NOAG worden de consulten door een aantal ziekteverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Meer over de beroepsvereniging NOAG en de verzekeraars die de kosten vergoeden vind je bij www.noag.org

Helaas worden natuurgeneeskundige consulten de laatste jaren steeds minder (goed) vergoed. Check daarom goed bij je zorgverzekering. Je bent als cliënt zelf verantwoordelijk voor het uitzoeken of jouw zorgverzekeraar mijn consulten vergoedt. Let er hierbij ook op dat niet iedere behandelvorm vergoed wordt.

De beroepsvereniging bewaakt de kwaliteit en deskundigheid van de natuurgeneeskundige zorg door voorwaarden te stellen waaraan de therapeut moet voldoen en te zorgen voor de juiste na- en bijscholing.

 

Let op: mijn mails komen nogal eens in de map spam of ongewenste mail terecht, dus check deze ook even! 

Kruidenwandelingen, workshops en lezingen

Kruidenwandeling – workshop
Wandeling met koffie/kruidenthee/koek € 19,95 per persoon (minimaal 5 personen), kinderen tot 12 jaar € 7,50, kinderen 0-5 jaar gratis (een kind beneden de 12 jaar dient minimaal één ouder als begeleider te hebben).
Minimum totaalbedrag voor een kruidenwandeling is € 90,00.
Minimum totaalbedrag voor een workshop (inclusief wandeling en materialen) is €110,00.
Minimum totaalbedrag voor een workshop (inclusief materialen, zonder wandeling) is €100,00

Duur wandeling; 1,5-2 uur (kan korter in overleg).
Duur workshop (inclusief wandeling) 2,5-3 uur.
Duur workshop (exclusief wandeling) +/- 2 uur.

Prijzen zijn inclusief kruidenthee/koffie/kruidenwater/koek.
Wandelgebied; Kruidentuin van Kruid of zo, natuurgebied tegenover Kruid of zo of locatie naar keuze in overleg binnen een straal van 15 kilometer vanaf de locatie Kruid of zo (zie reiskosten hieronder).
Extra’s in overleg.

Lezingen
Het is mogelijk om mij voor een lezing in te huren. Een lezing duurt 2-2,5 uur en kan met powerpoint presentatie gegeven worden.
Een lezing kan eventueel aangevuld worden met een workshop.
Kosten per lezing € 100,00

Reiskosten
Bovenstaande tarieven gelden voor consulten, wandelingen, workshops en lezingen op en vanaf mijn locatie. Voor wandelingen, workshops en lezingen buiten Moergestel reken ik € 0,35 per kilometer reiskosten.
Voor consulten werk ik alleen vanuit mijn eigen praktijk en niet op een andere locatie. Voor kruidenwandelingen geldt een straal van maximaal 15 kilometer.
Vanwege COVID-19 zal ik voorlopig niet op andere locaties komen. 

* Kruid of zo behoudt te allen tijde het recht om de tarieven te wijzigen. Prijzen zijn onder voorbehoud.