Altijd weer mooi om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Ook in 2017 is er weer volop in ontwikkeling geweest. En ik kijk dan ook met een goed gevoel terug. Het is heerlijk druk geweest in de praktijk en ook met lesgeven heb ik het erg druk gehad.
Er hebben mooie nieuwe projecten in de Kruidentuin plaatsgevonden en ik heb de Orgone piramides en de nieuwe remedielijn aangeschaft.
In 2017 heb ik me mogen verdiepen in de Druïde opleiding, wat een hele bijzondere reis was. En van daaruit is Aardebewust ontstaan.
Kortom; ik kijk heel tevreden en met een goed gevoel terug.

Hieronder nog even op een rijtje;

 • Orgone piramides, meestal gebruikt in combinatie met het Esenca koord, lees meer…
 • Nieuwe remedielijn; ik heb een prachtige nieuwe remedielijn aangeschaft. Het is de remedielijn van de Groene Linde. Een lijn die erg afgestemd is op deze Nieuwe Tijd, lees meer…
 • Tuinprojecten; met mijn tuinprojecten ben ik nooit klaar. Ik heb steeds weer nieuwe ideeën en het borrelt continue van binnen om weer aan de gang te gaan. Tijdtekort is wel vaak een spelbreker, maar het blijft heerlijk om in de Kruidentuin bezig te zijn en nieuwe projecten op te pakken. In 2017 heb ik een Wilgenhut, Inspiratietuin en een Grove gemaakt. En een leuk, klein wandelpaadje in het stukje bostuin.
  De projecten van afgelopen jaar (en jaren) vind je hier…. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om komende zomer zelf in de Kruidentuin te komen kijken!
 • Druïde opleiding; zie item hierboven; de Bardische reis afgerond.
 • Aardebewust; een fantastisch nieuw project met betrekking tot duurzaam leven en werken. Een non-profit project voor en door mensen. Het doel is om informatie te verzamelen en te delen. Lees meer…
  Aardebewust heef nu ook een Facebook pagina…; hoe meer mensen deze pagina liken, hoe meer aandacht er naar duurzaam leven en werken gaat. En naar een beter milieu, biodiversiteit en natuur. Dus graag liken, delen en berichten plaatsen! En tips en ideeën zijn van harte welkom, zodat we de website nog interessanter kunnen maken.
  We kunnen alle steun heel goed gebruiken!

En natuurlijk zijn er ook nog de onderzoeks- en behandelmethoden die al langer in mijn praktijk hun werk doen;
De Lecher-antenne; lees meer…
De Moxa lamp; lees meer…
SPA Life detoxificatie, lees meer…
Reico voedingssupplementen, lees meer ….
En natuurlijk de al bestaande kruidenmiddelen, bloesemremedies en celzouten.
Een compleet overzicht van de behandelmethoden, producten en producenten waar ik mee werk vind je hier…

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.