Omdat ik graag help, ga ik jullie wat moois aanbieden;
Je kunt een afspraak maken voor een gezondheidscheck. Ik meet dan de belangrijke punten die betrekking hebben op je afweer- en immuunsysteem (zie hierboven). En ik zoek er de juiste middelen bij.

Consult voor bestaande klanten €40 ipv €55
Consult nieuwe klanten €55 ipv €70
Prijzen zijn exclusief voorgeschreven middelen, inclusief behandeling Esenca koord/Orgone piramides/Golden healer.

Deze aanbiedingen gelden t/m 30 april 2020.

Groepsbijeenkomsten bij Kruid of zo zullen tijdelijk niet doorgaan. Ook kom ik voorlopig niet op locatie voor een consult.
Vanzelfsprekend zal ik voldoende hygiënemaatregelen nemen.

Vanwege de korte afstand van mij tot de cliënt tijdens het werken met Acces Bars en Reiki, heb ik besloten deze behandelingen voorlopig, tot in ieder geval 6 april, niet te geven.
Ook ben ik terughoudender met de andere consulten.

De gewone kruidenconsulten kunnen in principe doorgaan, al zal bij het meten met de Lecher-antenne ook een korte afstand zijn. Wel minder kort dan bij de Acces Bars en Reiki. Maar dit wil ik ook tot een minimum beperken. Met natuurlijk wel de juiste (hygiëne) protocollen.

Toch heb ik goed nieuws; E-Health consulten! Je kunt met je gezondheidsvragen bij mij terecht via Skype of FaceTime. Op deze manier kan ik de intake doen, vragen stellen en vragen beantwoorden. Want ik kan me voorstellen dat jullie zelf met veel vragen zitten en juist in deze tijd gezondheidsadviezen willen.

Het meten met de Lecher-antenne doe ik dan via een recente foto. Deze foto stuur je via Whatsapp of de mail naar me toe en die print ik uit. Meteen na het online consult zal ik de meting doen en daarover krijg je dan een mail van me.
Ook zal ik via de foto indien nodig werken met de Orgone piramides en/of edelstenen.

Eventuele benodigde middelen uit mijn assortiment kun je bij mij ophalen (ik kan ze persoonlijk overhandigen of in een afhaalbox zetten) of ik kan ze versturen (dit zal waarschijnlijk eens per week zijn).
Natuurlijk geldt ook hiervoor de eerder aangegeven kortingsactie.

Voor bestaande cliënten is er ook de mogelijkheid om een mail of telefonisch consult te doen. Voor de tarieven; zie de website

In deze tijd moeten we er samen het beste van zien te maken en creatieve oplossingen zoeken. Op deze manier kan ik jullie nog steeds ten dienste staan; voor jullie gezondheidsvragen, de metingen, het uitzoeken van de juiste middelen etc.

Het maken van afspraken kan via de website, mail, telefoon of Whatsapp.

En later, als Corona achter de rug is, zal ik om dit te vieren een leuke kortingsactie doen, waar ook Acces Bars en Reiki weer bij zitten.

Hopelijk tot ziens!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.