Door de aanschaf van een groot aantal nieuwe professionele testdozen, is er een belangrijke uitbreiding gekomen van de mogelijkheden om te meten en te testen. Of beter gezegd; een verdieping.
Op het gebied van bijvoorbeeld allergenen, chemische en toxische stoffen, aminozuren, neurotransmitters, immuunstoffen, enzymen en hormonen is niet van alle stoffen een Lecher-antenne frequentie. Met behulp van deze nieuwe testmaterialen is het nu wel mogelijk om een zeer groot assortiment van deze stoffen met de Lecher-antenne te meten en hiermee vast te stellen of er een disbalans is of niet. Een belangrijke verdieping dus.
Hieronder meer uitleg over de verschillende testmaterialen.

Meet- en testmaterialen

Allergenen
Dit zeer uitgebreide assortiment nieuwe testbuisjes geeft mij de mogelijkheid om heel grondig uit te zoeken op welke stoffen men allergisch of intolerant reageert. In dit nieuwe assortiment zitten niet alleen testbuisje met allergenen van planten, grassen, bomen, insecten en dieren,  maar ook op het gebied van voeding (groente, fruit, schaal-en schelpdieren, vlees, vis, noten, zuivel etc.) en voedingsstoffen, zoals gluten, E-nummers (en andere toevoegingen), suikers en suikervervangers/zoetstoffen. Bovendien zitten er ook testbuisjes voor chemicaliën, bestrijdingsmiddelen, wasmiddelen, fluor, amalgaam etc. bij.
Door heel specifiek naar de allergenen te kijken en na te meten hoe de gevoeligheid hiervoor is, is het makkelijker om hier in de praktijk rekening mee te houden en maatregelen te nemen. Een gevoeligheid voor een bepaald product kan voor vage of zelfs ernstige klachten zorgen. Zo kan snel achterhaald worden welke stof de veroorzaker is.
Ook is op deze manier snel duidelijk wat juist wel gebruikt kan worden aan bijvoorbeeld voeding.

Chemische en toxische stoffen
Met deze uitgebreide set testbuisjes is heel makkelijk, snel en nauwkeurig na te meten met welke chemische en toxische stoffen iemand belast is. Het assortiment is erg breed; conserveringsmiddelen, fungiciden, genotsmiddelen, bestrijdingsmiddelen (o.a. een zeer uitgebreid assortiment gewasbeschermingsmiddelen, zoals glyfosfaat), houtimpregneermiddelen, verdelgingsmiddelen, oplosmiddelen, weekmakers, kankerverwekkende stoffen, verfstoffen, verbrandingsgassen, radioactieve stoffen etc.
Hierdoor kan de bron van vervuiling beter in beeld worden gebracht en kunnen er passende maatregelen genomen worden en passende middelen ingezet worden.

Hormonen, neurotransmitters, immuunstoffen, enzymen, aminozuren etc.
Met deze testset is het heel eenvoudig na te testen waar een disbalans of tekort zit in deze stoffen. Een disbalans of tekort van deze stoffen kan voor klachten zorgen die lastig te verklaren zijn. Het na kunnen meten van deze stoffen, geeft dus een indicatie in welke richting gedacht en gewerkt moet worden middels een behandelplan. Een aanvulling van de stof die tekort komt, kan al grote positieve veranderingen teweegbrengen.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.