Orgone piramides
Orgone betekent levensenergie, Nwyfre, Chi, Ether en Prana. Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal die helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. 
Daarnaast zet orgone negatieve energieën om in positieve energie en is effectief tegen negatieve aardstralen, spininversie (fysieke disbalans door elektromagnetische straling) en elektrosmog.  De orgone piramide is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) te balanceren.  Door het aanraken van de Orgone piramide  kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De Orgone piramides in mijn praktijk hebben door de toevoeging van edelstenen nog extra eigenschappen.
Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Amethist met Flower of Life
Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers. Werkt heel goed tegen slapeloosheid . Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.

Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken. De Flower of Life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Bergkristal met Flower of Life
Bergkristal is een zuiverende steen, die negatieve energieën neutraliseert. Daarom is Bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen.

Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit. Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is.
Het bevordert helderheid van geest. Daarom hoort hij ook bij de kroonchakra. Het vergroot psychische vaardigheden en bevordert concentratie. Gezondheid: abces, epilepsie, liefdesverdriet, verstand versterkend.

Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken.
De Flower of Life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Citrien 

Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Deze edelsteen, die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig. Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een kristal dat nooit hoeft te worden gereinigd. Het absorbeert, transformeert, verstrooit en aardt negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven.


Als beschermer van het aura werkt hij als een vroeg alarmsysteem, zodat er tijdig actie te ondernemen valt. Hij heeft het vermogen de chakra’s te reinigen, vooral het zonnevlecht- en navelchakra. Citrien reinigt de verfijnde lichamen, brengt ze in balans en op één lijn met het fysieke. 

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Jade
Deze prachtige edelsteen stimuleert liefde en verzorging en wordt geassocieerd met het hartchakra. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.
Jade stabiliseert de persoonlijkheid en integreert de geest met het lichaam. Het bevordert de zelfredzaamheid.

Jade verjaagt negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeën en laat taken minder ingewikkeld lijken. Op het voorhoofd gelegd zorgt dit kristal voor dromen vol inzichten. Het helpt u ongewenste gevoelens zoals irritatie los te laten.

Spiritueel moedigt Jade je aan te worden wie je echt bent. Het helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven.
Jade heeft een positieve werking op het vierde (hart) chakra. 

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Rode Jaspis
Jaspis rood stimuleert het kruinchakra, aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Dit kristal brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en biedt inzicht in de moeilijkste situaties.

Als er met uw emoties wordt gespeeld, brengt het kalmte. Rode Jaspis stimuleert de basischakra’s en biedt ondersteuning in tijden van stress.

Jaspis brengt yin en yang met elkaar in evenwicht en de fysieke, emotionele en geestelijke lichamen in harmonie met het etherische gebied.

Jaspis leert u snel te denken en bevordert het organisatorische vaardigheden en het doorzien van projecten. De steen stimuleert de verbeelding en zet ideeën om in actie.

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Labradoriet

Labradoriet is een hele goede beschermer en zelfs genezer. Als er lange tijd energie onttrokken wordt aan een persoon, dan kunnen er zwakke plekken ontstaan in de aura. Daardoor kan dan vermoeidheid optreden die zowel lichamelijk als geestelijk voelbaar is. 

Ook als iemand gedurende een langere periode medicijnen, drugs of alcohol gebruikt, kunnen die zwakke plekken ontstaan. Dat veroorzaakt een ‘uit balans zijn’. Voor die mensen is de Labradoriet een uitstekende steen.
De zwakke plekken zullen weer aangevuld worden en de vermoeidheid zal verdwijnen. Voorbeelden van andere toepassingen: geeft zelfvertrouwen en sterkt de realiteitszin. 

Terug naar de vorige pagina


Piramide Orgone met Lapis Lazuli
Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen die een rustige en kalmerende energie uitstraalt. Het is de steen bij uitstek voor de vriendschap.

In Lapis Lazuli zijn vaak goudkleurige insluitingen van Pyriet zichtbaar, dat voor kracht en moed zorgt. Lapis Lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar de eigen mogelijkheden, bevordert het idealisme en zorgzaamheid.

Het is een steen die door zijn opvallende kleur een echte persoonlijkheid is en dat ook uitstraalt. Geeft zelfvertrouwen. Lapis Lazuli heeft een positieve werking op het vijfde (derde oog) chakra. 

Terug naar de  vorige pagina

Chakra piramide Orgone met Levensboom 
Levensboom: In vele culturen komt de levensboom voor. Bomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De Druïden, Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. 
De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. 
De boom symboliseert ook persoonlijke ontwikkeling, karakter, seizoenen, balans, stevige wortels naar het verleden en mogelijkheden in het nu en de toekomst.

Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven: het uitbotten in de lente, de weelderige groei in de zomer, vruchten en verval in de herfst en de rust tijdens de winter.
De cirkel is jaar in jaar uit rond.
Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Maansteen
Maansteen is sterk verbonden met de maan en intuïtie. Evenals de maan is de steen weerkaatsend en herinnert ons er aan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt.

Maansteen kalmeert emoties en maakt u bewust van het onbewuste. Maansteen wordt traditioneel gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen.

Maansteen brengt mannelijke en vrouwelijke energieën in balans en helpt mannen die in contact met hun vrouwelijke kant willen komen.
Maansteen zorgt voor diepe emotionele genezing en geneest stoornissen in het bovenste spijsverteringskanaal die met emotionele stress samenhangen. 

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Opaliet 

Opaliet wordt beschouwd als een allround helende steen. Het verwijdert energie blokkades en helpt tegen vermoeidheid. Het zuivert ook het bloed en de nieren.


Opaliet helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. Het is gunstig voor mensen die lijden aan slaapstoornissen. 
Opaliet verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan.  

Opaliet wordt vaak gebruikt in meditatie, omdat het wordt geassocieerd met het derde oog chakra.

Het is nuttig voor het verbeteren van de communicatie op alle niveaus. Het helpt bij de interpretatie van de ontvangen psychische informatie en helpt bij het verbaliseren van innerlijke gevoelens.

Opaliet bevordert succes, vooral in zakelijke doelen.
Opaliet staat voor veelzijdigheid, geeft energie, en bescherming.
Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Peridoot
De Peridoot helpt bij depressieve gevoelens, versterkt het gezichtsvermogen, hoofd- en rugklachten, maar ook bij keelaandoeningen. Verdrijft de melancholie en voedt de zonnevlecht. De Peridoot staat ook voor macht, groei, invloed, roem, liefde, waarheid, loyaliteit, eerlijkheid, waardigheid en bescherming.


Wanneer een Peridoot als cadeau wordt gegeven, schijnt de steen kalmerende krachten tegen nachtmerries te geven. Ook zou het kracht en invloed geven bij het dragen van de steen. De groene edelsteen zou een huwelijk geluk brengen, zelfvertrouwen en fysieke kracht geven.

Verder heelt het de longen en lymfklieren, stoot het angst en depressie af en verbetert de Peridoot het effect van medicijnen. 

Terug naar de vorige pagina

Piramide Orgone met Rozenkwarts en Flower of Life
Rozen Kwarts vervangt negatieve energie in je leefomgeving door liefdevolle vibraties. De zachte en lieve uitstraling heelt emotionele wonden en wekt liefde en levensvreugde op. De werking is ook zacht.
Rozenkwarts is de steen van de liefde en het hart. Hij werkt sterk op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
De steen bevordert harmonieuze relaties, zowel in de liefde als vriendschappelijk en ook empathie, openheid en behulpzaamheid. Maar Rozenkwarts staat ook voor eigenliefde en zelfacceptatie. Het heeft een kalmerende werking bij verdriet en trauma’s.
Rozenkwarts en stimuleert creativiteit en fantasie.
Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken. De flower of life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.
Gezondheid: Abces, epilepsie, liefdesverdriet, verstand versterkend.
Terug naar de vorige paginaPiramide Orgone met Seleniet en zwarte Toermalijn
Deze piramide is erg bijzonder doordat er Seleniet en Toermalijn is toegevoegd aan de standaard  kristallen, hars en metalen. 
Seleniet wordt ook wel de engelensteen genoemd door de hoge vibratie die deze steen uitzendt.
Deze steen is weldadig voor lichaam, geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat.
Deze steen is zelfreinigend. Seleniet versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens. 


Toermalijn is een sterk aardende en beschermende steen. Het houdt alle vormen van negativiteit weg indien in huis geplaatst of gedragen op zak. 

Terug naar de vorige paginaPiramide Orgone met Turkoois
Turkoois schept evenwicht in alle chakra’s en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in balans.
Turkoois helpt bij het spreken in het openbaar.

Psychisch heft Turkoois zelfsabotage op en zorgt voor innerlijke kalmte en alertheid.
Het stimuleert romantische liefde en is een uitstekende steen bij uitputting, depressie of paniekaanvallen.

Terug naar de voirge pagina