Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. De cursusruimte kan nog wel wat verbetering gebruiken. De bestemming was in eerste instantie een paardenstalling, vandaar dat niet alles zo mooi was afgewerkt.
Daar gaat verandering in komen. De muren zullen gestukt worden met leem. De cursusruimte zal een mooiere, warmere en natuurlijkere uitstraling gaan krijgen en nog een fijnere plek om in te werken, leren en samenkomen. Hopelijk is het voor het einde van het jaar klaar.
Dit betekent wel dat de komende periode er geen lezingen, workshops etc zullen worden gegeven.
Consulten blijven wel gewoon doorgaan, want die vinden plaats in een andere ruimte.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.