En dan is de grote verandering in de cursusruimte een feit. Met man en macht is eraan gewerkt. En wat is het mooi geworden. De ruimte is veranderd in een warme, sfeervolle ruimte. Een ruimte waarin het heel fijn is om te werken en te mogen zijn. Een aantal mensen hebben gedurende het proces een kijkje genomen en waren al erg enthousiast.
We zijn heel blij met het resultaat. Met dank natuurlijk aan Marc van Drunen voor het leemstuc werk en het verven van het plafond.

Wat is er feitelijk gebeurd?
Het plafond van betonplaten is helemaal crèmewit gemaakt, waardoor het een stuk lichter en frisser is geworden. De muren zijn met leem gestuct wat een warme en sfeervolle uitstraling geeft.

Inmiddels is de ruimte weer opnieuw ingericht, waarbij we hebben gelet op een rustige en vriendelijke sfeer met de juiste energie.

Graag wil ik jullie kennis laten maken met deze geheel vernieuwde ruimte en er zal dan ook een heropening plaatsvinden. Maar niet meer dit jaar. In deze tijd van het jaar heeft iedereen het toch al veel te druk. Ergens begin volgend jaar zal dit plaatsvinden, maar dat horen jullie nog. Ik zal het waarschijnlijk combineren met een Druïde jaarfeest, de Imbolc of de Alban Eilir.

Interesse om deze ruimte te huren? Dat is mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie; mail Kruid of zo…

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.