Welkom in dit nieuwe jaar.

Een frisse, nieuwe start. Een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Als een mooi, puur zuiver ongeschreven blad wat jij zelf invulling mag gaan geven. 

Veel mensen starten het jaar met goede voornemens. En die zijn heel divers. 
Heel mooi om het jaar zo te starten. Om te kijken wat jouw nieuwe mogelijkheden zijn voor het komende jaar. Om nieuwe plannen te maken, je ideeën uit te mogen gaan werken. Want ook je plannen en wensen uitvoeren zijn goede voornemens.

Vaak zie je wel dat goede voornemens al vrij snel stranden. Het is lastig om ze vol te houden. En dat is ook logisch. We hebben nu eenmaal onze gewoontes en die zitten best wel vastgeroest in ons systeem. Het is niet eenvoudig om deze gewoontes zomaar te veranderen. Om de verkregen patronen los te laten. 
Toch zou dat eigenlijk de eerste stap moeten zijn. Maar die wordt vaak overgeslagen. Meestal onbewust.

Het mooie is dat je hier wel wat aan kunt doen. Het veranderen van je oude gewoontes, het loslaten van je patronen kan gewoon. Het kost alleen wel wat tijd en moeite. Maar dat is de moeite waard. Want het zorgt dat je makkelijker je doelen kunt behalen. En beter weer bij je eigen kern komt. Mooi toch!?

Ja, hoe dan?
De Access bars is precies hierop gericht. Eventueel aangevuld met Access body processes
Deze behandelingen geven je niet alleen veel rust, ontspanning, maken je hoofd leeg en laten je vaak een beter slapen. Het helpt ook om oude gewoontes en patronen los te laten. Om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om nog meer vanuit je eigen hart en ziel te kunnen leven.
Het kan jou ondersteunen bij de veranderingsprocessen die je wilt verwezenlijken, je Ik-Kracht te versterken en oude gewoonten en patronen los te laten, zodat er ruimte komt voor nieuwe groei en ontwikkeling. Voor het kunnen verwezenlijken van je wensen en doelen. En het kan je helpen je goede voornemens te realiseren. 

Kijk gerust eens op mijn website voor meer informatie>>>

Ook andere methoden zoals een drumhealing, angel healing en ook bloesemremedies kunnen helpen in je eigen kracht te komen staan en het oude los te laten. Helemaal optimaal jezelf te mogen zijn. 

Ook energetische behandelingen op afstand behoren tot de mogelijkheden. Voor een behandeling op afstand heb ik alleen een foto en wat gegevens van je nodig. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen. Een mooie oplossing als je verder weg woont.
En op 22 februari is er weer een gratis Angel healing op afstand in groepsverband!
 
Een andere hele leuke optie!
Je kunt deelnemen aan de workshop voor het maken van een flesje voor Transformatie

Tijdens deze workshop gaan we zelf een flesje voor Transformatie maken. In dit flesje gaan we kruiden, edelsteentjes en een vlindertje verwerken. Zo krijgen we een flesje met een mooie transformerende energie.

Ook het flesje voor Transformatie kan jou ondersteunen bij de veranderingsprocessen die je wilt verwezenlijken. Het kan je helpen je Ik-Kracht te versterken en oude gewoonten en patronen los te laten, zodat er ruimte komt voor nieuwe groei en ontwikkeling. Voor het kunnen verwezenlijken van je wensen en doelen. En het kan je helpen je goede voornemens te realiseren. 
Ontdek de mooie eigenschappen van dit flesje>>>

De workshop zal begeleid worden door de drum en een meditatie om ons goed af te kunnen stemmen en de juiste intentie neer te zetten.

Als bonus bij deze workshop krijg je ook de edelstenen en kruiden gids voor het maken van een magisch kruidenflesje.

De workshop worden op 18 en 29 januari zowel in de ochtend als avond gegeven. 
18 januari>>>
29 januari>>>

Geen tijd om zelf een flesje te komen maken? Ze zijn te koop in de webwinkel!

Het kan dus gewoon. Je moet er alleen wel voor gaan.

Nog even wat aankomende activiteiten onder de aandacht:
Vanuit Natuurlijk Moergestel hebben we met een aantal collega’s weer een mooie middag op de planning staan op zaterdag 13 januari en er zijn nog plaatsen vrij!

De Andere Wereld Dichterbij van Natuurlijk Moergestel – 13 januari
Zou je dit graag willen? Verbonden zijn met de onzichtbare, spirituele wereld en ook gewoon met beide voeten op de grond staan? 
Om je te laten zie hoe je zoiets doet, organiseert Natuurlijk Moergestel een interactieve middag. Met vier professionals die spiritueel en paranormaal zijn, maar ook lekker nuchter en praktisch.
Natuurlijk Moergestel zaterdag 13 januari 2024 >>>

Flesje vol Liefde
Na het maken van de Beschermengel flesje stroomde het bij mij van de inspiratie. Er gaan dus nog meer magische flesjes gemaakt worden en hieraan ga ik ook weer workshops koppelen.
De volgende flesjes zijn al klaar of kun je binnenkort verwachten; Beschermengel flesje, een flesje vol Liefde, It’s your lucky day, Welkom lieve baby (jongens en meisjes versie), een flesje voor Transformatie
Je vindt ze hier>>>

Dit zijn een unieke met de hand samengesteld flesjes met kruiden, edelsteentjes en een hartje, veertjes klavertje vier, vlinder of ander symbool. 
De flesjes zijn of komen in de maten 4 en 7 centimeter beschikbaar. 

De kruiden en edelsteentjes zijn zorgvuldig door mij uitgezocht voor deze specifieke flesjes op basis van mijn kennis en ervaring van kruiden, engelen en edelstenen.
Leuk om te krijgen of te geven of zelf te maken tijdens een workshop.

Workshop flesje vol Liefde – 6 februari
Hoe mooi is het om voor je geliefde of iemand die je liefhebt een heel persoonlijk flesje vol Liefde te maken. Een heel mooi origineel, persoonlijk en liefdevol cadeau. 
En dat kan dus op 6 februari in de ochtend op avond. Mooi op tijd voor Valentijn!

Tijdens deze workshop gaan we zelf een flesje vol Liefde maken. In dit flesje gaan we kruiden, edelsteentjes en een hartje verwerken. Zo krijgen we een flesje met een mooie liefdevolle energie.
De workshop zal begeleid worden door de drum en een meditatie om ons goed af te kunnen stemmen en de juiste intentie neer te zetten.

Als bonus bij deze workshop krijg je ook de edelstenen en kruiden gids voor het maken van een magisch kruidenflesje.

Een leuk en origineel idee als Valentijns cadeautje!
Een flesje vol Liefde helemaal door jouzelf afgestemd op jouw geliefde.
Een persoonlijker cadeau is er niet!


Een gezellig en liefdevol moment!

Andere activiteiten
Hieronder vind je nog meer activiteiten voor de komende periode. Er staan onder andere weer een aantal kruidenwandelingen op de planning.

Natuurlijk kun je ook zelf met een groep of team een kruidenwandeling of workshop bij me boeken>>>

Volg je hart en leef in liefde 💚
Liefs Hanneke

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.