Wintertijd en dus; winteraanbieding gezondheidscheck
De winter komt er echt aan en het is verstandig om goed voorbereid de winter in te gaan. Kruid of zo biedt nu een winter gezondheidscheck aan met korting. Grijp deze kans en doe jezelf een gezondheidscheck cadeau.

Wat houdt het in?

Ik ga een aantal belangrijke items meten met de Lecher-antenne waaronder het immuunsysteem, afvalstoffen, vitamine- en mineralenbalans, darmen en darmflora, infecties met oa bacteriën en virussen, lymfesysteem. Kortom een aantal punten die belangrijk zijn om goed de winter door te komen.
Aan de hand van die metingen geef ik een advies en schrijf ik eventuele middelen/supplementen voor. Indien nodig krijg je ook nog een behandeling met het detox voetbad of de zijden draad.

Aanbieding!
Om iedereen goed de winter door te helpen, bied ik de check aan als een aanbieding. Voor maar € 35,00 wordt de gehele check gedaan (minimaal 25% korting), inclusief advies, detox voetbad of zijden draad behandeling en een kleine attentie. * Bij een aanvullende verzekering zijn er een groot aantal verzekeraars die mijn consulten vergoeden. Dan is in feite deze gezondheidscheck helemaal gratis.
* Niet inbegrepen zijn de eventueel voor te schrijven middelen/supplementen.

Wanneer geldig en voor wie? 

Deze aanbieding is geldig t/m 15 januari 2017 en geldt voor iedereen die zijn/haar gezondheid serieus neemt. Het is een moment van even de gehele aandacht voor jou en je gezondheid. 

Laat je gezondheid nakijken om zo de winter goed door te komen. 
Consulten, en zo ook de gezondheidscheck, kunnen ook in de avonden plaatsvinden.
De gezondsheidscheck is minder uitgebreid dan een consult, maar zeker wel een grondig onderzoek.

Afspraken kunnen gemaakt worden via info@kruidofzo.nl of 06-27293029. Geef hierbij aan dat je een afspraak maakt voor de gezondheidscheck (ipv een gewoon consult).

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.